Er gebeurde veel in Hillywood afgelopen week. Vooral Humberto Tan en zijn vermeende affaire hielden de gemoederen (en de Story lezer) bezig. Wat zijn de best gelezen artikelen van deze week? Story zet het op een rij.

Article continues after the ad

 

1. 'Ineke wist al dat Humberto haar had bedrogen'

Terwijl een betrouwbare bron aan Story meldt dat Dionne Stax eerder al een affaire met een getrouwde man beleefde, is Humberto Tan opvallend vaak thuis bij zijn partner Ineke te vinden - het afgelopen weekend leek hij thuis te hebben geslapen. Kiest hij alsnog voor de moeder van zijn kinderen?

 

2. Is dit het bewijs dat Humberto Tan terug bij zijn gezin is?

In de nieuwe Story onthult een betrouwbare bron dat Dionne Stax in amper 1,5 jaar tijd twee langlopende relaties als minnares in zwaar weer weet te brengen. 'De hartenbreekster van Hilversum', zoals sommige collega's haar noemen, zou al eens eerder een affaire met een getrouwde man hebben beleefd. 

 

3. Verdrietig nieuws: dit drama hield Mark Rutte stil

Premier Mark Rutte (50) moet een groot drama verwerken: zijn dierbare adviseur en grootste vertrouwelinge Leslie d'Huy overleed plotseling. Haar rol in zijn leven was groot, en zelfs collega-regeringleiders reageren geschokt.

 

4. Aangeslagen Ineke reageert voor het eerst op de vermeende affaire van Humberto Tan

Humberto Tan en Dionne Stax hebben via hun werkgevers duidelijk laten maken niet te willen ingaan op alle geruchten over hun liefdesrelatie, of op het bericht dat de presentator door zijn directie gewaarschuwd zou zijn voor Dionne.

 

5. 'Erland Galjaard is absoluut niet blij met Humberto Tan'

Humberto Tans vermeende affaire met Dionne Stax heeft niet alleen een enorm impact op zijn privéleven, maar ook op zakelijk gebied. RTL 4-baas Erland Galjaard is allesbehalve blij met de situatie waarin de presentator nu verkeert. 

 

Beeld: Peter Smulders