Nienke Plas verlovingsvideo

De verlovingsvideo van Nienke Plas staat online en deze wil je zien! In de video zien we hoe haar vriend en tevens manager Resley Stjeward zich voorbereidt om zijn grote liefde, waar hij al elf jaar mee samen is, ten huwelijk te vragen. 

Nienke heeft lang genoeg hints gedropt voor Res en in Dubai besloot haar partner in crime dan ook eindelijk op één knie voor haar te gaan. Maar daarvoor moest Res nog wel even de nodige voorbereidingen treffen, zoals haar vader om toestemming vragen, een ring uitkiezen en het nieuws met zijn eigen moeder delen.

Bekroning

Resley’s moeder vroeg zich meteen af of het écht was wat haar zoon wilde. Ze kreeg namelijk het vermoeden dat het kwam door alle druk van buitenaf. Maar Res verzekerde haar dat een relatie van elf jaar, waarin ze ook nog samen zoontje Frenky-Dean kregen, het beste bekroond kon worden met een huwelijk en dat hij volledig achter zijn keuze staat.

Res heeft de hele aanloop naar zijn huwelijksaanzoek gefilmd en vanaf nu zal het verloofde koppel ons meenemen op weg naar hun huwelijksbootje in hun nieuwe YouTube-serie 'IK GA TROUWEN OUWE'. Aanschouw het zelf:

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: YouTube, Instagram