Volgende week begint het elfde seizoen van de TV kantine, bomvol typetjes en rare persiflages. Carlo Boszhard en Irene Moors verklappen alvast dat er onder meer een special van de familie Meiland in te zien zal zijn. 

We krijgen nu al de slappe lach.

Wijnen, wijnen, wijnen

"In de 35 minuten durende special volgt de kijker de hysterische belevenissen van de immens populaire familie. Tout bekend Nederland gaat nog één keer bij de familie in Frankrijk langs voordat ze weer terugkeren naar Nederland", aldus RTL4 in een verklaring.

Lachen

De TV kantine zit ook dit weer vol rariteiten. Zo worden ook Married at First Sight, Sterren op het Doek, Ranking the Stars, De Beste Zangers en The Masked Singer nagedaan. Verder kruipt Carlo in de huid van journalist en programmamaker Özkan Akyol en Irene is voor even operazangeres Francis van Broekhuizen.

Article continues after the ad

Gastrollen

Wie er nog meer te zien zijn op het TV kantine feestje: Rogier & Frank, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Glennis Grace, Nienke Plas, Fred van Leer, Jan Versteegh, Vivienne van den Assem en Gerard Ekdom. Laatstgenoemde persifleert Henk Westbroek, en daar zijn al de eerste beelden van. Klik hier.

De TV Kantine begint donderdag 27 februari op RTL 4 met een terugblik op 10 jaar De TV Kantine.

Bron: RTL4 | Beeld: Bruno Press

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.