Alweer de laatste aflevering van dit seizoen van De TV Kantine was gisteravond op tv. Ook deze keer kwamen er weer geweldige imitaties voorbij. Eén stak er toch echt met kop en schouders bovenuit: de persiflage van Eva Jinek. Kijkers van het programma waren razend enthousiast over de imitatie van de presentatrice. 

De laatste aflevering

In de aflevering van De TV Kantine zagen we weer een boel grappige sketches voorbij komen. Zo begon de aflevering met Jaap en Pommelien die hun liedje Nu wij niet meer praten zongen. Ook zagen we hoe John de Mol stuitte op ‘killerclown’ Rob Kemps, waarmee de makers van het programma bewezen behoorlijk wat zelfspot te hebben. Loretta Schrijver, gespeeld door Carlo Boszhard, ging in DNA Onbekend op zoek naar haar zus, wat Janny van der Heijden bleek te zijn, die dan weer gespeeld werd door de echte Loretta (volg je het nog?). En Margriet van der Linden kreeg een knipbeurt in De Geknipte Gast.

Article continues after the ad

Persiflage van Eva Jinek

Ook zagen we hoe Eva Jinek en Beau van Erven Dorens eindelijk samen een talkshow presenteerden. Er zaten een aantal hilarische gasten aan tafel. Zo kroop Elise Schaap in de huid van Gaby Blaaser en zette Ilse Warringa opnieuw een hysterische Marije Knevel neer. Maar de kijkers raken vooral niet uitgepraat over één typetje: Eva Jinek. Wat wordt zij ontzettend goed nagedaan!

Wie is het?

Kijkers vragen zich massaal af: wie zet Eva Jinek zo goed neer? We zien duidelijk dat het niet Elise Schaap is en ook Irene Moors kan het niet zijn. Wat blijkt? Het is actrice Annick Boer. Annick is actrice en zangeres en spreekt stemmen van tekenfilmfiguren in, zoals die van de vis Dory uit Finding Nemo. Je kunt haar kennen van musicals als Doe maar! en Dolfje Weerwolfje, maar ook van televisieprogramma’s als Koppensnellers, Baantjer en Grijpstra & De Gier. In De Casting Kantine was Annick ook al als Eva Jinek te zien.

Reacties

Op Twitter reageren de kijkers van De TV Kantine lyrisch op de persiflage van Eva Jinek. Haar stem, haar maniertjes, maar ook de blouse die net iets te ver open staat: kijkers vinden de imitatie perfect uitgevoerd.

Bron: Flair | Beeld: Still RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.