Jan Smit is helemaal “ingeburgerd” bij de Toppers en vindt het geweldig. “Het was fantastisch”, zegt Jan tegen BuzzE over de eerste show van Toppers in Concert waar hij van begin tot eind bij betrokken was. “Het overtrof al mijn stoutste dromen.”

Het podium van de Toppers in de Johan Cruijff Arena is niet nieuw voor Jan, de afgelopen jaren zong hij meermaals als gastartiest mee. “Vorig jaar ben ik ingeburgerd, inge-Topperd”, zegt de Volendammer, die in februari 2017 werd aangekondigd als vierde Topper en een paar maanden later werd 'ingewerkt' tijdens Toppers in Concert 2017. “Nu ben ik vanaf dag één op de hoogte geweest van alle ontwikkelingen. Van de liedjeskeuze, tot het passen van de pakken en het knippen van de medleys. Ik weet alles van a tot z.”

Visitekaartje 

Omdat hij overal bij was, heeft Jan “automatisch” zijn visitekaartje afgegeven bij de veertiende editie van Toppers in Concert, waarmee de gelegenheidsformatie ook zaterdag en zondag in Amsterdam op het podium staat. “Zo zing ik in het begin Perfect van Ed Sheeran; iedereen heeft een eigen solo en een eigen medley. Ik wilde heel graag dat intieme moment delen met 65.000 mensen.”

Dat ging vrijdagavond goed, zag Jan. “Ik kom bij lange na niet in de buurt van Ed Sheeran, maar het werkt wel. Ik zag gisteren dat iedereen meezingt, het is natuurlijk ook een dijk van een hit.”

Beloning

Jan geniet als volwaardige Topper niet alleen van de intieme momenten, maar ook van de meezingmedleys waar de gelegenheidsformatie om bekendstaat. “Dit is misschien wel het grootste evenement van Europa op deze schaal. Hier droom je als artiest van. Ik vind het een hele eer dat ik deel uit mag maken van de Toppers, het voelt echt als een beloning.”

Want hoewel Jan “echt wel wat gewend” is, zijn de shows van de Toppers “uniek”. “De sfeer is nergens mee te vergelijken. Het is ook moeilijk te omschrijven. Ik heb van de eerste tot de laatste seconde genoten.”

Tevreden

Ook Jans nieuwe collega’s René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom zijn positief over de vierde Topper. “Ik ken de jongens heel goed. Met alle drie heb ik al jaren heel goed contact. Ze zijn heel tevreden. Tenminste, dat zeiden ze, misschien denken ze wel heel wat anders”, grapt Jan.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders 

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP