De Tokkies, ofwel de familie Ruijmgaart-Tokkie, werden in 2003 beroemd in Nederland. Hoe gaat het nu met ze? Nou, niet zo best. 'Met mijn ouders gaat het totaal niet goed', vertelt de dochter van Hannah Tokkie en Gerrie Ruijmgaart aan Shownieuws.

Door: Faye Heijnis (Libelle)

'Met mijn vader gaat het slecht vanwege zijn keelkanker en met mijn moeder gaat het lichamelijk en geestelijk ook slecht.' Gerrie is meerdere keren bestraald en heeft er een ontzettend hese stem aan overgehouden. En Hannah heeft vooral groot verdriet om de slechte naam die de familie heeft gekregen. Tokkie is namelijk synoniem geworden voor asociaal. 'Ik vind het heel erg dat mijn naam in de Van Dale staat, ik kan het niet begrijpen', zegt ze in tranen.

Burenruzie 

In 2003 werd er een documentaire over de familie gemaakt, na een burenruzie waarbij wapens en brandbommen waren gebruikt. 'Een geëscaleerd burenruzietje', aldus Gerrie. De familie werd een hit onder het Nederlandse publiek en een realityshow en zelfs een kersthit volgde. Maar voor de reputatie van ‘de Tokkies’ was al die aandacht niet zo best.

Kinderen in elkaar geslagen

Niet alleen Hannah en Gerrie en hun vier kinderen, maar de héle familie lijdt eronder. 'Veel mensen denken dat wij ook tokkies zíjn', vervolgt hun dochter. 'We hebben heel grote problemen gekregen met de andere kanten van onze familie. Ze zeggen dat wij hun naam ten schande hebben gemaakt. Ze hebben er last van en hun kinderen worden in elkaar geslagen.'

Schulden

De zieke Hannah en Gerrie hoeven bovendien niet op subsidies te rekenen. Naast het feit dat Gerrie vorig jaar 75 duizend euro in de min zou hebben gestaan, doet hun naam hun ook geen goed. 'Geen instantie wil hun geld geven, omdat ze ‘de Tokkies’ zijn. Wij moeten onze ouders onderhouden.' Wat nu de grootste wens van het gezin is? Hun naam zuiveren. Ook ziet het gezin zich genoodzaakt om een comeback te maken. 'Omdat mijn ouders geen geld hebben, is het de bedoeling dat we weer gaan optreden. We zijn geen zangers of zangeressen, maar we gaan het gewoon doen en kijken waar het ons brengt.'


Auteur: Libelle | Beeld: Dennis F. Beek (ANP)

Al een tijd doen de geruchten de ronde dat het huwelijk tussen David en Victoria Beckham onder hoogspanning staat. Die roddels kunnen echter van tafel geveegd worden, want volgens een insider is de modeontwerpster in verwachting van haar vijfde kindje.

Volgens de bron is het koppel hartstikke gelukkig en zouden de twee in maart een vijfde kindje krijgen, wat betekent dat Victoria al een aantal maanden zwanger moet zijn. Er wordt onthuld dat de Beckhams onlangs hun dierbaren bij elkaar hebben geroepen om het blijde nieuws mee te delen. ‘Laatst hebben ze hun beste vrienden uitgenodigd voor een fijne avond samen’, aldus een bron tegenover OK! Magazine. ‘Toen zei David met betraande ogen dat baby nummer 5 eraan komt. Ze zijn ontzettend enthousiast en voelen zich vereerd.’ De insider zegt zelfs te weten wat het geslacht wordt van het kindje; volgens hem zou het stel een dochter verwachten.

Geen verrassing

Als we de insider mogen geloven, is het geen complete verrassing dat Victoria op dit moment zwanger is. ‘Iedere keer als ze problemen hebben, breiden ze hun gezin uit. Dat lijkt echt te werken voor hen. David houdt er echt van als Victoria zwanger is. Ze straalt en is rustiger. En zij adoreert hem om hoe attent hij is.’

Kinderen

Hoe de andere kinderen van de Beckhams hebben gereageerd op de komst van een broertje of zusje? Volgens de bron is de 19-jarige Brooklyn in shock. ‘Romeo (16) en Cruz (13) zijn echt heel blij’, vervolgt hij. ‘De kleine Harper (7) lijkt wel enthousiast te zijn, maar ook een beetje verward. Het is heel schattig.’


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: flaironline.nl | Beeld: ANP

Glennis Grace is blij dat ze na het circus rond America's Got Talent weer thuis is. "Weer heel even het normale leven in. Ik hou heel erg van dit, maar ik hou toch ook wel van het normale Nederlandse leven."

De komende tijd gaat de zangeres samen met haar Amerikaanse manager kijken of er een tournee in Amerika in zit. Dat was vooraf een van haar redenen om mee te doen met America's Got Talent. "Ik kan nu nog niets aankondigen", aldus Glennis.

Complimenten

In de finale wist Glennis niet bij de laatste vijf te eindigen. Wel mocht ze aan het begin van de show nog optreden met de Amerikaanse superster Bebe Rexha. "Hoe vet is dat om met zo'n dame het podium te delen. Ze vond dat ik wel heel goed kon zingen", zei Glennis daarover.

Weer terug in Nederland

Vanochtend arriveerde de zangeres op Schiphol met haar zoon Anthony. Ze zegt zich voor te gaan bereiden op de shows in AFAS Live, waarin ze een eerbetoon brengt aan Whitney Houston. "Die zijn op 5 en 7 oktober, dus daar ga ik maandag meteen mee aan de slag", zei Glennis op Schiphol. "Dus we vallen niet in een donker gat. Maar sowieso niet hoor, want ik ben echt heel tevreden met wat er allemaal is gebeurd. Hartstikke blij zelfs."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP