Opnieuw gooit corona roet in het eten voor Neerlands langstlopende soap. De opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden zijn deze week uit voorzorg stilgelegd.

De reden: iemand van de crew is besmet met het coronavirus.

Quarantaine

Dat laat een woordvoerder van producent EndemolShine weten. Volgens haar zijn er geen andere cast- en crewleden met klachten. 'De GTST-protocollen hebben succesvol hun werk gedaan: er is snel en adequaat gehandeld en de betreffende collega is direct in quarantaine gegaan en maakt het goed', aldus EndemolShine.

Met vakantie

Na deze week zijn alle werknemers al een weekje vrij vanwege de herfstvakantie. De opnames worden op 19 oktober hervat. Ondanks de kleine vertraging in het opnameschema, zal de kijker er niets van merken.

Article continues after the ad

Corona legt alles plat

Begin dit jaar (16 maart om precies te zijn) lagen de opnames ook al stil na de uitbraak van de coronacrisis. Volgens de makers was het niet meer verantwoord op met de cast door te gaan. Fans van de soap konden iets langer genieten, omdat onlangs besloten is om GTST niet vijf, maar vier werkdagen uit te zenden. Door dit besluit was Goede Tijden Slechte Tijden tot en met 20 mei op de buis te zien.

Bron: RTL Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.