Jarenlang zaten we trouw voor de buis om de perikelen van De Pfaffs te volgen. Helaas werd de stekker uit het populaire programma getrokken, maar nu lijkt er sprake te zijn van een terugkeer van de bekendste familie van België.

Dat laat niemand minder dan de oud-keeper zelf weten aan Het Laatste Nieuws. Maar hij heeft wel een paar eisen. 'De kleinkinderen moeten eerst door hun middelbare school zijn', aldus Jean-Marie.

Article continues after the ad

Comeback

Dat we de Pfaffs weer kunnen gaan volgen in een realityserie, zou dus zomaar kunnen gebeuren. 'Er wordt serieus over nagedacht (...) met een paar rimpels meer dan wel. Maar het is nog een jaar of twee, drie te vroeg.' Dat zijn kleinkinderen het ook zien zitten om weer gevolgd te worden door een cameraploeg, daar twijfelt Jean-Marie niet over. 'Kenji doet al wat in die richting, hé, voor Ketnet. Maar er moeten ook nog wat dingen geregeld worden qua contracten.' Maar het zal weer even wennen zijn, aldus Pfaff. 'Je kunt niet de hele tijd op de rem gaan staan. Er moet dus wederzijds vertrouwen zijn, anders werkt het niet.'

De laan uitgestuurd

Dat de samenwerking tussen de filmploeg en de familie wel goed moet verlopen, kan Carmen alleen maar beamen. 'Ik ben geen ambetant menske, maar ik heb wel drie ­regisseurs de laan uitgestuurd in die tien jaar. Omdat ze dingen in scène probeerden te zetten. Terwijl ik zei: ‘Ik leef mijn leven, je moet me niet zeggen wat ik moet doen’. Ik ben de slechtste actrice die VTM ooit gehad heeft, ik kan dat echt niet. Ik heb op mijn strepen gestaan toen. Ik wou ook niet dat Paul Jambers de voice-over deed, die stem paste niet.' De Pfaffs waren ruim tien jaar het boegbeeld van de televisie tussen 2002 en 2012. Met bijna 300 afleveringen op de teller, kan het bijna niet anders dat ook verschillende zenders wel open staan voor een comeback.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard, Show | Beeld: ANP