De Franse staatshoofden hebben er een handje van om zich op het buitenechtelijke pad te begeven. Ook oud-president Nicolas Sarkozy weet daar alles van.

Grote liefde

De eerste grote liefde van Nicolas Sarkozy (62), president van mei 2007 tot mei 2012, was Marie-Dominique Culioli, met wie hij trouwde en twee zonen kreeg. Tijdens dit huwelijk begon Nicolas een verboden affaire met Cécilia Ciganer-Albéniz, die zelf ook getrouwd was. Beiden scheidden en trouwden met elkaar. Maar tien jaar na de geboorte van hun zoon staken geruchten de kop op dat Nicolas vaak vreemdging... Zo probeerde hij toen hij net president was onder anderen journaliste Valérie Trierweiler te verleiden. Zij wilde echter niets van hem weten. ‘Wat een pummel!’

Carla Bruni

Nicolas viel vervolgens voor de charmes van zangeres/model Carla Bruni, met wie hij – terwijl hij nog was getrouwd met Cécilia – doodleuk in het openbaar verscheen. Na zijn scheiding trouwde hij in 2008 met Carla, die drie jaar later beviel van hun dochter Giulia. Nicolas zou ondertussen alweer stiekem met andere dames het bed delen. Al kan hij dat maar beter laten, want Carla, die nota bene in het verleden maîtresse was van talloze invloedrijke gebonden mannen, accepteert zelf geen echtelijke ontrouw. ‘Ik zou extreem kunnen reageren. Zijn keel doorsnijden of zijn oren afsnijden terwijl hij slaapt,’ zei Carla in een interview. ‘Ik vind dat je bedrog binnen een relatie moet vermijden. Het is te gevaarlijk. Het leidt tot een breuk. Trouw is een absolute voorwaarde voor een huwelijk. Waarom zou je liegen en bedriegen?’ Nicolas is dus gewaarschuwd en zal het, om echtelijke bonje te voorkomen, wel uit zijn hoofd laten vreemd te gaan. Maar of hij als geboren vrouwenveroveraar nooit meer een scheve schaats rijdt?  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: AP (Hollandse-Hoogte)

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl