De Franse staatshoofden hebben er een handje van om zich op het buitenechtelijke pad te begeven. Ook oud-president Nicolas Sarkozy weet daar alles van.

Grote liefde

De eerste grote liefde van Nicolas Sarkozy (62), president van mei 2007 tot mei 2012, was Marie-Dominique Culioli, met wie hij trouwde en twee zonen kreeg. Tijdens dit huwelijk begon Nicolas een verboden affaire met Cécilia Ciganer-Albéniz, die zelf ook getrouwd was. Beiden scheidden en trouwden met elkaar. Maar tien jaar na de geboorte van hun zoon staken geruchten de kop op dat Nicolas vaak vreemdging... Zo probeerde hij toen hij net president was onder anderen journaliste Valérie Trierweiler te verleiden. Zij wilde echter niets van hem weten. ‘Wat een pummel!’

Carla Bruni

Nicolas viel vervolgens voor de charmes van zangeres/model Carla Bruni, met wie hij – terwijl hij nog was getrouwd met Cécilia – doodleuk in het openbaar verscheen. Na zijn scheiding trouwde hij in 2008 met Carla, die drie jaar later beviel van hun dochter Giulia. Nicolas zou ondertussen alweer stiekem met andere dames het bed delen. Al kan hij dat maar beter laten, want Carla, die nota bene in het verleden maîtresse was van talloze invloedrijke gebonden mannen, accepteert zelf geen echtelijke ontrouw. ‘Ik zou extreem kunnen reageren. Zijn keel doorsnijden of zijn oren afsnijden terwijl hij slaapt,’ zei Carla in een interview. ‘Ik vind dat je bedrog binnen een relatie moet vermijden. Het is te gevaarlijk. Het leidt tot een breuk. Trouw is een absolute voorwaarde voor een huwelijk. Waarom zou je liegen en bedriegen?’ Nicolas is dus gewaarschuwd en zal het, om echtelijke bonje te voorkomen, wel uit zijn hoofd laten vreemd te gaan. Maar of hij als geboren vrouwenveroveraar nooit meer een scheve schaats rijdt?  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: AP (Hollandse-Hoogte)

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders