Zoals Story vier weken terug reeds onthulde, is Humberto Tan terug bij zijn partner Ineke. Na zijn vermeende seksaffaire met NOS-collega Dionne Stax was het even klaar tussen de RTL4-presentator en de moeder van zijn kinderen, die haar eigen carrière voor hem op een laag pitje zette. De láátste kans die Ineke hem biedt, stelt Humberto onder liefdescuratele!

Verzoening

Men kan zich afvragen of het getuigt van goede smaak, maar Humberto koos de emotionele afscheidsdienst van Eberhard van der Laan in het Amsterdamse Concertgebouw om ook de mensen die Story níet lezen duidelijk te maken dat Ineke en hij weer verzoend zijn. Gierend van het lachen (?) viel hij buiten op straat daarbij Eva Jinek om de hals; zijn grootste tv-concurrente, die als ze uitzending heeft met twee vingers in haar fraaie neus het dubbele aantal kijkers trekt. Ineke, die er beter uitziet dan ooit tevoren, toonde zich soeverein door alle door Humberto gekuste vrouwelijke collega’s even vriendelijk te bejegenen.

Nieuwe kans

De showbizz vraagt zich intussen af: zou Humberto zich wérkelijk kunnen handhaven binnen de liefdescuratele waaronder hij door Ineke ontegenzeglijk gesteld is? Het is volgens insiders nu eenmaal de aard van het beestje dat hij graag onder de mensen is, uiterst charmant en voorkomend is jegens vrouwen, en met zijn brede algemene kennis nauwelijks pijnlijke stiltes hoeft te laten vallen in spontane gesprekken. Omdat Humberto ‘goodlooking’ is, en zich in zijn eigen kledingmerk kleedt als een professionele dressman, heeft hij nu eenmaal veel voor op andere Nederlandse heren; het maakt hem tot een felbegeerde man. Dat hij op gezette tijden ook nog een kwetsbaar traantje weet te laten, zou hem helemáál onweerstaanbaar maken voor bepaalde vrouwen. Een doorlopende alarmfase één voor Ineke, zou je denken. Tóch geeft ze Humberto vol overtuiging een nieuwe kans om weer te zijn wat zíj verdient: een loyale levenspartner die haar op handen draagt.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 42 ligt nu in de winkel.

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders