Na het onverwachte vertrek van de familie Meiland uit de Achterhoek – waar ze in het Gelderse Hengelo korte tijd een uitgestrekt boerenlandgoed bewoonden – gaan Martien en Erica in hun onlangs aangekochte droomvilla in Noordwijk aan Zee duidelijk op een ander niveau wonen: het hoogste!

Niet alleen omdat het vrijstaande huis in het fraaie Zuidduinen-gebied op een steenworp afstand van het strand ligt, maar ook omdat het uitermate smaakvol is ingericht. Met hippe zwarte kozijnen, een volledig marmeren kookeiland, houten vloeren met visgraat-motief, vijf slaapkamers en een inpandig appartement van 53m2, is de van heteluchtverwarming voorziene villa (die een woonoppervlakte van 316m2 telt) een toonbeeld van elegantie – iets wat vooral stijlicoon tegen wil en dank Martien moet hebben aangesproken. Leuk genoeg behoorde het fraaie huis – dat te koop stond voor 2,7 miljoen euro – toe aan iemand van wie je een wat ruiger interieur zou verwachten: Kensington-drummer Niles Vandenberg, die de woning in 2018 grondig liet verbouwen.

Article continues after the ad

Beeld: Brunopress | Door: Nick Dijkman

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 07 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.