Babynieuws: Kraantje Pappie en zijn vriendin Sarah verwachten hun eerste kind.

Het koppel maakte maandag via Instagram bekend een baby te verwachten.

Zelfde als papa

'Met z'n drieën', schrijft de rapper bij een foto op Instagram. Op de foto dragen de twee toekomstige ouders dezelfde sneakers. Zij houden een paar kinderschoenen vast. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met z’n drieën 🤰🏻

Een bericht gedeeld door Lil Craney van de 050 🐅💧 (@kraantjepappie) op

Drukker dan druk

Kraantje Pappie en Sarah zijn al meer dan tien jaar bij elkaar. De rapper krijgt het druk de komende tijd. De rapper geeft volgende maand vijf optredens in zijn thuisstad Groningen. Van 13 tot en met 17 oktober is hij te bewonderen in de grote zaal van de Oosterpoort met de voorstelling: een Kraantje Pappie show met Alex van der Zouwen.

Article continues after the ad

M'n ego

Dat is de echte naam van Kraantje. Vanwege de coronacrisis is 'al die extra ruimte in de zaal wel lekker, ken ik m’n ego tenminste een keer kwijt', grapt Kraantje in het persbericht. 'Dat de hele wereld -ook de live industrie- op zijn kop staat hoef ik niemand te vertellen, ik ga ervan uit dat je dat wel hebt meegekregen', zegt hij verder.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

⁣⁣NOG MEER SHOWS!⠀⠀ ⠀⠀ Wat een avond gisteren. Achter elkaar vlogen de tickets de deur uit. Hier viel niet op voor te bereiden. Heerlijk die stress hahah. Door het uitvallen van de servers zijn er voor sommige shows nog een handje vol kaarten blijven hangen in de lucht (net als liefde), wie pakt ze?!⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ Bij deze kan ik met trots vertellen dat we nóg 3 shows (14 in totaal 😱)erbij gooien!⠀⠀ ⠀⠀ VR 27 NOV 2020⠀⠀ ZA 28 NOV 2020⠀⠀ ZO 29 NOV 2020⠀⠀ ⠀⠀ De kaartverkoop voor deze data start vandaag om 17:00 uur. Pak die kaarten nu het nog kan. ⠀⠀ ⠀⠀ Tag iedereen voor me die dit moet zien en klaar moet zitten om 17:00uur.⠀⠀ ⠀⠀ Link in bio!⠀⠀ ⠀⠀ ⠀

Een bericht gedeeld door Lil Craney van de 050 🐅💧 (@kraantjepappie) op

Uitdaging

Maar minder publiek ziet Alex toch niet als nadeel. 'Je wordt uitgedaagd om extra creatief te zijn. Met minder mensen in een zaal is het contact veel meer recht toe recht aan en is er ineens ruimte om af en toe gewoon in gesprek te gaan met iemand en vragen te beantwoorden; leer ik mijn fans nog beter kennen, en zij mij.'

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.