De geruchten gaan al langer dat Marco Borsato (53) het erg gezellig zou hebben gehad met Maan (23). Maar de zangeres lijkt helemaal klaar te zijn met haar voormalige coach. Sterker nog, hij is niet langer favoriet.

Dat vertelt Maan aan het tijdschrift Fashionchick. Want waar Dua Lipa, Disclosure, Bløf, Snelle en Kraantje Pappie wél prijken in haar lijstje met favoriete artiesten, is Marco de grote afwezige. 'Dua Lipa is mijn grote idool. Mijn favo nummer van haar is op dit moment Break My Heart van haar nieuwe album. Zo goed bedacht!', aldus de Steenwinkel.

Article continues after the ad

Andere Nederlandse artiesten

Opvallend, aangezien andere Nederlandse artiesten zoals Bløf en Kraantje Pappie wel genoemd worden. 'Tijdens Vrienden van Amstel Live mocht ik samen Zoutelande zingen, heel tof! De mannen zijn heel lief', vertelt de zangeres over de Zeeuwse band. Over Kraantje Pappie laat ze los: 'We komen elkaar vaak tegen en hebben altijd de grootste lol. Maan en Kraan klinkt natuurlijk al lekker.'

Slippertje

Wat eerder al aan Story verklaard was door Gooise insiders, wordt intussen namelijk ook open en bloot op internet rondgebazuind: Marco zou mogelijk vaker zijn vreemdgegaan tijdens zijn huwelijk met Leontine. Eén naam komt opmerkelijk genoeg vaak voorbij: die van zangeres Maan. Wat er waar van is, blijft vooralsnog speculeren. Dat Marco en zijn oud-pupil Maan elkaar goed kennen, is geen geheim. Marco was immers haar coach toen zij in 2016 op 18-jarige leeftijd het zesde seizoen van The Voice of Holland won. ‘Daarna zijn ze altijd contact blijven houden,’ zegt een Blaricumse Story-bron. Zou dat contact ook de grens van het onbetamelijke gepasseerd zijn? Dat hij een affaire met Iris Hond gehad heeft, zou ook niemand hebben geloofd als ze die niet zelf bevestigd hadden. Als Story contact legt met het management van Maan, laten ze daar weten ‘daar niet op te willen reageren’. 

Bevestigen

Henny Huisman leek dit nieuws al eerder te bevestigen. Het was tijdens de opnames voor zijn nieuwe programma dat hij Marco weer tegenkwam. 'Ja, hij was bij een modeshow met zijn dochter. Zangeres Maan trad daar ook op, en ik wist al heel lang dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld. Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee?'

Bron: Mediacourant | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.