Vorige week maakten we het grote nieuws eindelijk bekend: Frans Bauer is gasthoofdredacteur van Story! Voor één keer verruilde hij zijn microfoon voor een pen en stelde hij zijn 'eigen' Story samen. Jullie, de lezers, reageerden massaal op de BN'er als gasthoofdredacteur. 

Positieve reacties

"Deze week ben ik gasthoofredacteur van de Story!", maakte Frans vorige week bekend. "Leuk om een keer te mogen doen. Het was een heftige week in Showbizzland lees het allemaal in de nieuwe editie van de Story." De speciale editie van de zanger is enorm goed ontvangen. "Jij kan ook werkelijk alles," reageert presentator John Williams op Instagram. "Top! Ga 'm zeker halen," schrijft een fan. Op Twitter zijn fans en lezers ook enorm enthousiast. Hieronder de leukste reacties op een rij.

Onthullend interview

In ‘zijn’ Story staat onder meer een onthullend interview dat een verslaggeefster zonder Frans’ aanwezigheid hield met zijn vier zoons, die zonder een blad voor de mond te nemen over onder meer Frans’ vaardigheden als vader, zowel ludiek als ontroerend, uit de school klappen. Verder niet eerder gepubliceerde kinderfoto’s van Frans, een fotoreportage van de eerste rijles van Frans’ oudste zoon Christiaan (16) en een kijkje achter de schermen van Tour de Frans en De Curling Quiz. 

Laatste kans! 

De Story van Frans Bauer als gasthoofdredacteur ligt alléén vandaag nog in de winkels. Je kunt deze editie ook los bestellen, klik hier.

Beeld: Edwin Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders