Vorige week maakten we het grote nieuws eindelijk bekend: Frans Bauer is gasthoofdredacteur van Story! Voor één keer verruilde hij zijn microfoon voor een pen en stelde hij zijn 'eigen' Story samen. Jullie, de lezers, reageerden massaal op de BN'er als gasthoofdredacteur. 

Positieve reacties

"Deze week ben ik gasthoofredacteur van de Story!", maakte Frans vorige week bekend. "Leuk om een keer te mogen doen. Het was een heftige week in Showbizzland lees het allemaal in de nieuwe editie van de Story." De speciale editie van de zanger is enorm goed ontvangen. "Jij kan ook werkelijk alles," reageert presentator John Williams op Instagram. "Top! Ga 'm zeker halen," schrijft een fan. Op Twitter zijn fans en lezers ook enorm enthousiast. Hieronder de leukste reacties op een rij.

Onthullend interview

In ‘zijn’ Story staat onder meer een onthullend interview dat een verslaggeefster zonder Frans’ aanwezigheid hield met zijn vier zoons, die zonder een blad voor de mond te nemen over onder meer Frans’ vaardigheden als vader, zowel ludiek als ontroerend, uit de school klappen. Verder niet eerder gepubliceerde kinderfoto’s van Frans, een fotoreportage van de eerste rijles van Frans’ oudste zoon Christiaan (16) en een kijkje achter de schermen van Tour de Frans en De Curling Quiz. 

Article continues after the ad

Laatste kans! 

De Story van Frans Bauer als gasthoofdredacteur ligt alléén vandaag nog in de winkels. Je kunt deze editie ook los bestellen, klik hier.

Beeld: Edwin Smulders