De sterren geven ons op Instagram graag een kijkje in hun drukke bestaan. Dit zijn de leukste Instagramfoto's van BN'ers van deze week!

Lees ook: Dit deelden de BN'ers deze week op Instagram

André Hazes

Andre gaf wel een hele bijzondere sneak peek van zijn nieuwe video.. Samen met Johnny de Mol gaat hij letterlijk met de billen bloot voor de nieuwe clip van het nummer Wie kan mij vertellen. 

 

?? #wiekanmijvertellen

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Ruben Nicolai

Ruben gaat voor een wel hele kunstzinnige foto, je moet hierbij wel twee keer kijken!

 

"My first Annegien Schilling! How am I doing @fetching_tigerss?" Met dank aan @jamailoman & @williamrutten

Een bericht gedeeld door Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) op

Daphne Deckers

Daphne ziet de bui al hangen. En haar hondje ook! Snel schuilen voor het onweer op een tropische dag.

 

Er hangt onweer in de lucht ? Onze Rafa is nu al ernstig ongerust: staart omlaag en blik naar de hemel... ? #nothappy ?

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphne_deckers) op

Chantal Janzen

Chantal zet zichzelf op de foto met collega en vriendin Wendy van Dijk. Ziet er goed uit dames!

 

❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Quinty Trustfull

Het houdt niet op met de vakantiekiekjes bij Quinty. Ze is nu op vakantie in California. Wat ziet dat er prachtig uit: jaloers!

Fred van Leer

Fred deelt deze heerlijke throwback naar zijn tijd bij Holland's Next Top Model. Niet verkeerd, die knappe brandweermannen. Wij snappen wel dat Fred graag weer eventjes daar terug zou willen zijn.

 

TBT ..... #washetmaarweerzonfeest

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Katja Schuurman

Katja plaatst deze super lieve foto van haar vriend Freek van Noortwijk en haar vader. Wat een leuke mannen inderdaad!

 

De twee leukste mannen in mijn leven!

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Roxeanne Hazes

Roxeanne had een nare allergie aanval, maar bewijst dat ze zelfs daarna er weer goed uitziet. Daar is ze zelf ook erg blij mee. 

 

Wanneer je make up na één gekke allergie aanval gewoon weer helemaal hartstikke mooi zit. Ja, dat is toch prachtig, niet dan? ?

Een bericht gedeeld door ★ Dochter Dre ★ (@roxeannehazes) op

Gerard Joling

Gerard dacht, als ik niet op vakantie kan zijn, dan plaat ik gewoon een lekkere throwback. En wat voor een! Waar kunnen we dat shirt halen?

 

Throwback Thursday naar een heerlijke vakantie op het zonnige Marbella. #SfeertjemetGeertje

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Anouk Smulders

Bij Anouk was het tijd voor de groep 8 afscheidsmusical. Met die gave kostuums en make-up lijkt het net echt.

 

Wat was het een waanzinnige musicalavond! Afscheid groep 8..... time flies!!! #monsterhit #wolfer #lekkerstel

Een bericht gedeeld door Anouk Smulders (@anoukmsmulders) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Vier dagen nadat Jeroen van Koningsbrugge zijn grote liefde Marie-Claire Witlox in New York had ontmoet, vroeg hij haar daar ten huwelijk. Negen maanden later trouwden ze in Las Vegas. In 2020 gaan ze weer naar de Amerikaanse gokstad om hun geloftes af te leggen – voor de derde keer!

Hoewel Jeroen en Marie-Claire hun huwelijk nooit groots in Nederland hebben gevierd, is de plechtigheid in Las Vegas hen dierbaar. ‘Het duurt ongeveer acht minuten als je in Las Vegas trouwt. Qua tijd stelt het dus niets voor, maar voor mij en Marie-Claire is het onlosmakelijk verbonden met onze liefde voor elkaar. En om de zoveel jaar willen we dat graag herhalen.’ Amerika heeft voor het stel een bijzondere betekenis. Het was ook het land waar ze begin 2016 naartoe verhuisden. ‘Het plan was om meer tijd met ons gezin door te brengen. Ik was in Nederland zo druk met mijn werk. Het ene na het andere programma. Ik merkte ook dat ik mezelf begon te verliezen. Wanneer ik op straat liep, boog ik mijn gezicht af. Puur uit angst om herkend te worden. Tijdens mijn verblijf in Amerika heb ik mezelf ervan overtuigd dat dat onzin was. Er is niets mis mee om herkend te worden.’

Geen behoefte meer

Na anderhalf jaar kwam het gezin weer terug in Nederland. ‘Ik was toen al een jaar heen en weer aan het vliegen. Letterlijk. We waren ons doel om meer bij elkaar te zijn een beetje ‘vergeten’. Dat was de eerste zes maanden wel goed gelukt, maar daarna riep toch het werk. Er moest toch brood op de plank komen. Maar omdat Amerika in onze ogen het walhalla was, bleven Marie-Claire en de kinderen daar wonen. En ik pendelde tussen Nederland en Amerika. Waardoor ik mijn gezin nog minder zag dan toen we in Nederland woonden. Daarop besloten ook zij weer terug te komen. We hebben nu ook niet meer de behoefte om in Amerika te wonen.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Zijn vader René Froger zong het jarenlang en nu kan ook zoonlief Danny erover meepraten: een eigen huis. De 31-jarige zanger en zijn vriendin Ann Dominique zijn onlangs verhuisd naar hun eerste gezamenlijke woning in Huizen, het dorp waar Danny eerder met zijn ex woonde.

Wat direct opvalt in de beschrijving van de makelaar, is dat de woning de beschikking heeft over maar liefst vier slaapkamers, waardoor kan worden aangenomen dat Danny en Ann Dominique gezinsuitbreiding hoog op de agenda hebben staan. ‘Ja, er is ruimte voor een kind. Maar we zijn voorlopig beiden erg druk met ons werk,’ laat Danny weten. ‘Je moet wel de tijd hebben voor een kind. Ik wil geen vader zijn die z’n kind vijf dagen per week naar de crèche brengt. Ik wil mijn kind wel echt opvoeden. Maar op dit moment zijn we nog niet met een kindje bezig. We maken steeds een stapje en hebben net een huis gekocht. Daarnaast zou ik ook graag met Ann Dominique willen trouwen. Maar alles op z’n tijd. We overhaasten niets.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders