De sterren geven ons op Instagram graag een kijkje in hun drukke bestaan. Dit zijn de leukste Instagram-foto's van BN'ers van deze week!

Nicolette Kluijver

 

Lunch met de leukste 💕#twins

A post shared by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on

Sylvie Meis

 

☕️TeaTime #offwego #vacationtime ❤️

A post shared by Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on

Olcay Gulsen

Everon Jackson Hooi

 

#breakfast met @jozua_augusto

A post shared by Everon Jackson Hooi (@everonhooi) on

Ronald Koeman

Winonah de Jong

 

Goodmorning ☕️

A post shared by WINONAH DE JONG (@winonahdejong) on

Fockeline Ouwerkerk

Romy Monteiro

Jan Versteegh

 

Voor het eerst naar buiten met Lulu! 👶🏼❤️

A post shared by Jan Versteegh (@jan_versteegh) on

Jennifer Hoffman

 

🇨🇭⛰💃🏼🍺☀️🌨🔥⛺️

A post shared by Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) on

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP & Instagram 

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders