Vorige week vertelde Sandra Birsak (53), zoals ze zichzelf nu weer noemt, alles over ex-man Frank Masmeijer. De inval, de twijfel, zijn vrouw en de scheiding. Maar deelt Sandra werkelijk alles wat ze deed of hield ze zich wellicht een beetje voor de domme? Een oud-collega schetst een heel ander beeld van de blondine.

Lees ook: 'Vernederde Sandra Masmeijer staat op instorten'

Bedrogen vrouw

De voormalige werkneemster in een van de oude horecazaken van de Masmeijers klapt uit de school. 'Sandra suggereert nog net niet dat Frank haar plus hun twee dochters tijdens die geldverslindende vakantietripjes naar Cannes of Las Vegas aan hun haren moest meesleuren...', vertelt de ex-werkneemster. 'Sandra probeert zich in Nederland als de naïeve, getraumatiseerde, bedrogen vrouw te presenteren. Maar dat beeld stookt toch niet helemaal met de herinneringen die ik aan haar heb.'

Onvriendelijk

'In tegenstelling tot Frank Masmeijer, die een heel fijne baas was, is ze geen warme en innemende persoonlijkheid - en naïef al helemaal niet. Integendeel. Sandra kan onvriendelijk en zoals hautain overkomen.' Daarnaast heeft ze ook een mening hoe Sandra zich over Frank uitlaat in de media. 'Ik vind het persoonlijk best ondankbaar om je man, die je altijd als een koningin heeft behandeld, zo'n veeg uit de pan te geven. Ze kreeg alles wat haar hartje begeerde.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 22 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders