De meeste mensen zullen Olcay Gulsen wel kennen. Is het niet van het (inmiddels failliete) modemerk SuperTrash, dan is het wel van verschillende televisieprogramma's. Maar wist je dat Olcay vier jongere zussen heeft? Sommigen heb je misschien al eerder voorbij zien komen op Instagram of op tv...

Dolshe Gulsen is één van de jongere zussen van Olcay. Misschien ken je haar al. In 2018 was ze te zien bij Shownieuws als lifestyledeskundige. Dolshe heeft zes jaar in New York gewoond. Daar is ze haar eigen kledinglijn begonnen en heeft ze de beroemdste celebrities mogen kleden, zoals Jennifer Lopez en de Kardashians. Waar ze zich op dit moment mee bezig houdt, kun je zien op haar Instagram. Daar heeft ze inmiddels de 80 duizend volgers behaald.

Vijfling

Naast Dolshe heeft Olcay nog drie zussen: Yasmin, Georgina en Venus. De Gulsen-zusjes lijken alle vijf sprekend op elkaar. De vrouwen zijn natuurlijk niet écht een vijfling, maar daar lijkt het soms wel op! Dat is goed te zien in de onderstaande foto, geplaatst door Georgina op haar Instagram-account. Net als Olcay en Dolshe is Georgina niet vies van een wat 'spotlights'. Zij heeft namelijk op dit moment al 12 duizend volgers op Instagram. De andere twee zusjes, Yasmin en Venus, zijn minder actief. Verder hebben de dames ook nog een broer genaamd Gökhan. Nu kennen we de hele familie!

Bron: Dailynieuws.nl & Televisier.nl | Beeld: Peter Smulders & Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

Article continues after the ad