Kijk naar Monique Smit en haar zoontje Noah en je ziet dat ze een geboren moeder is. Haar kinderwens is groot, maar ze wordt tegengehouden. Waarom de zangeres en haar Martijn nog niet aan gezinsuitbreiding kunnen beginnen vertelt de Volendamse aan Story. 

 

Lees ook: Monique deelt super sexy foto

 

Verhuizen

Diep in haar hart wil Monique het liefst zo snel mogelijk zwanger raken, maar dan moet het gezin eerst verhuizen. 'Ons huidige huis is te klein voor gezinsuitbreiding. In Volendam staat niet veel te koop voor een redelijk betaalbare prijs, dus het is erg lastig allemaal.' Monique is, zoals ze zelf zegt, erg kritisch, want een huis met het tuin op het zuiden, dichtbij het centrum van Volendam en dat allemaal voor een leuke prijs is misschien toch iets te veel gevraagd.

Toch wil Monique niet té lang wachten. Wil je weten wanneer ze graag weer in verwachting wil raken? Dan lees je dat nu in Story.

Beeld: Peter Smulders

Het deelnemersveld van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is bekend. Dit seizoen zijn het bekende Nederlanders die achter het stuur kruipen op het circuit.

Henk Westbroek in De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: zijn rijbewijs gekregen. Henk rijdt uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft haar vader opgegeven en is zijn bijrijder.

Michella Kox

Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Haar bijrijder is goede vriendin Leslie Keijzer, bekend van Gooische Meisjes.

Andere deelnemers

Oud Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema. Concentrate-host Bobbie Bodt doet mee met JayJay Boske als bijrijder. Temptation Island-ster Shady is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian. Voormalig Dolly Dots-zangeressen Anita Heilker en Esther Oosterbeek maken het deelnemersveld compleet.

De vip-editie van De Slechtste Chauffeur van Nederland begint komende dinsdag op RTL 5, met John Williams als presentator en rijschoolhoudster Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel als juryleden.

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Voor Marc de Hond en zijn partner Remona is 2018 nu al een bijzonder jaar. Ze verwachten hun tweede kindje en Marc heeft nu bekend gemaakt of ze een zoon of dochter krijgen.

De blauwe muisjes kunnen in ieder geval alvast in huis gehaald worden. Via een Facebook filmpje laat Marc namelijk weten dat hij samen met Remona een jongen verwacht. In de video zie je hoe hun 1-jarige dochter Livia naar een blauwe ballon kruipt. Marc: 'De voorspellingen kloppen. Eind juli verwachten wij een zoon!'

Beeld: Peter Smulders