In maart jongstleden beviel Gigi Ravelli van een baby (m/v) – zijn of haar sekse en naam wil de 37-jarige soapactrice in ruste niet vrijgeven. Sinds ze vijf jaar geleden uit GTST stapte om te trouwen met beurshandelaar Roger Hodenius (47), plukt ze de zalige vruchten van zijn geschatte privévermogen van 335 miljoen euro.

Het echtpaar woont reeds riant binnen de hoofdstedelijke grachtengordel, maar verhuist binnenkort naar het allerduurste huis van Amsterdam-Zuid, dat thans volledig verbouwd wordt. Op vakantie gaan naar hun villa op Ibiza, soms zonder vliegschaamte gewoon een weekend, doen ze per privéjet.

Article continues after the ad

Winkelen

En winkelen doet Gigi het liefst in de ‘Cornelis Schuyt’, waar ze even lekker onder elkaar kan zijn met societygenootjes. Vorige week donderdag zag Story haar daar komen aanrijden in haar Range Rover, waaruit ook de inwonende nanny tevoorschijn kwam. Terwijl die telefonisch even de laatste logistieke stand van zaken doornam, haalde Gigi de kinderwagen en haar baby zelfstandig uit de auto. Gelukkig maar dat de achterklep elektrisch open en dicht gaat, anders had daarvoor óók nog iemand ingezet moeten worden... 

Beeld: Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.