De familie Pfaff keert dinsdag voor even weer terug op televisie. Deze keer verwelkomen ze geen camera in huis voor een reallifesoap, maar gaan ze terug in de tijd.

Voor het programma Groeten uit gaat de hele familie Pfaff, inclusief kinderen en kleinkinderen terug naar het jaar 1965 om de feestdagen te vieren. Dat jaar was een moeilijk jaar voor de toen 12-jarige Jean-Marie, want slechts 2 weken voor Kerst overleed zijn vader aan een hartaanval. Zijn moeder bleef achter met 9 kinderen.

Article continues after the ad

Overtuigen

Jean-Marie zei niet meteen ‘ja’ op hun deelname aan het programma, maar zijn vrouw Carmen wist hem te overtuigen. “Op die manier kon hij dat toch op een bepaalde manier afsluiten”, zegt ze daarover in een interview met HLN.

Liedjes meezingen

Uiteindelijk heeft de familie een heel leuke tijd gehad tijdens de opnames. In de kleding van die tijd herkenden ze hun kinderen bijna niet, maar de liedjes konden ze allemaal nog meezingen. Zelfs de kleinkinderen kenden de hits uit deze tijd, “echte blijvers”, volgens Carmen.

De Pfaffs

De familie Pfaff was van september 2002 tot 1 januari 2012 te zien op de Belgische en Nederlandse televisie met hun realitysoap De Pfaffs. De aflevering van het programma Groeten uit met de familie Pfaff is dinsdagavond te zien bij VTM.

Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.