Na de breuk met Nick van Delft ging Roxeanne Hazes rap door met haar (liefdes)leven. Collega Erik Zwennes veroverde haar hart, maar het betekent niet dat haar ex-vriend bij de pakken neer is gaan zitten. Hij vond de liefde bij de blonde Denise en het koppel laat er geen gras over groeien... Ze verwachten hun eerste kind samen.

Op Instagram heeft het verliefde koppel het blijde nieuws gedeeld. Op de foto staat 'New gangmember on the way', met daaronder 'expected May 2018'. Met andere woorden: in het voorjaar worden de twee ouders! Nick is dolblij dat hij eindelijk het nieuws kan vertellen. Op Instagram schrijft hij 'EINDELIJK mogen wij het bekend maken!! Denise is zwanger.'

Bekijk hier de foto:
 

 

EINDELIJK mogen wij het bekend maken!! Denise is zwanger. ❤️🍼❤️🍼❤️

Een bericht gedeeld door 🇾🇪Nick van Delft (@nickvandelft) op

 

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders