Een droom voor Monique die uitkomt: haar eigen kledinglijn. Op 1 september is het zover, dan ligt 717 in de winkels. De vriendin van André Hazes geeft alvast een voorproefje.

Zo is te zien in een video op Instagram. 

Article continues after the ad

Weggeven

Haar eerste sample wil ze meteen al weggeven. 'Wat ben ik blij met de kleding hoe ze geworden zijn. Dit is mijn favoriete broekje en ik geef er eentje weg. Wil jij deze als eerste hebben? Volg ons en zet onder deze post welke maat je zou willen. Volgende week wordt de gelukkige gekozen en stuur ik dit broekje naar één van jullie op', aldus Monique. 

SevenOneSeven

Monique vindt het te gek dat ze kan meewerken aan deze collectie. 'Soms vind ik het best wel moeilijk om kleding naar mijn smaak te vinden voor mijn kleine jongen. De ene keer te druk, te veel print of te opvallende teksten en de andere keer weer te veel kleur. Om die reden vind ik het dan ook te gek dat ik gevraagd ben voor een samenwerking met het jongens merk SevenOneSeven. Ik krijg hier de mogelijkheid om samen met een top team hele gave collecties te maken. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met ontwerpen en het uitzoeken van stoffen en kleuren', aldus de kersverse ontwerpster.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soms vind ik het best wel moeilijk om kleding naar mijn smaak te vinden voor mijn kleine jongen. De ene keer te druk, te veel print of te opvallende teksten en de andere keer weer te veel kleur. Om die reden vind ik het dan ook te gek dat ik gevraagd ben voor een samenwerking met het jongens merk SevenOneSeven. Ik krijg hier de mogelijkheid om samen met een top team hele gave collecties te maken. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met ontwerpen en het uitzoeken van stoffen en kleuren. Vanaf 1 september 2020 is de kleding verkrijgbaar. Ik zal jullie mee blijven nemen in het hele proces en kijkjes achter de schermen blijven geven tot aan het eindresultaat. @sevenoneseven_official

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.