Rafael van der Vaart stapt voor de tweede keer in het huwelijksbootje. Volgens insiders zal zijn Grote Dag met Estavana Polman niet zo'n grootse en meeslepende happening zijn als destijds zijn huwelijk met Sylvie Meis. 

Lees ook: Weddingbells! Rafael van der Vaart en Estavana Polman zijn binnen twee weken verloofd

Eenvoudige bruiloft

Een vriend van de familie vertelt: 'Rafael is zó gelukkig. In de euforie na de bevalling heeft hij Estavana ook gezegd dat ze gaan trouwen.' Estavana heeft op haar beurt al laten weten dat haar huwelijksdag niet groots en meeslepend hoeft te zijn. 'Ze is niet van al die poespas. Het zal een eenvoudige bruiloft worden; een ceremonie in het stadhuis en 's avonds een feest.' Hoe anders was Rafaels eerste glamourhuwelijk met Sylvie Meis... Zij verscheen in een peperdure jurk à €100.000 ten tonele en kreeg een ring van €15.000 omgeschoven. 'Voor al dat geld kunnen Raf en Estavana wel twintig keer trouwen.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 27 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders