Na de dood van acteur Luke Perry begin maart hebben verschillende castleden van 'Beverly Hills, 90210' elkaar opgezocht. Zo vertelde Brian Austin Green afgelopen maandag in zijn podcast dat de groep acteurs samenkwamen in het huis van Gabrielle Carteris.

Luke Perry

Luke werd in de jaren negentig bekend door zijn rol in de serie Beverly Hills 90210. Hij speelde daarin tien seizoenen lang de rol van Dylan. Op dit moment  was hij te zien in de Netflix serie Riverdale. 

Article continues after the ad

Dubbel gevoel

Wie allemaal bij de 'Beverly Hills'-bijeenkomst waren, is niet duidelijk. Maar wel liet Brian weten dat hij sommige oud-collega's al bijna twintig jaar niet had gezien. "Het voelde heel dubbel. Aan de ene kan is het goed elkaar weer te zien, maar wat een vreselijke reden om dat te doen."

Coole gast

Volgens de acteur, die David speelde in de hitserie uit de jaren 90, bleef Luke altijd zichzelf. "Hij was echt een coole gast. Hij was zo iemand waar niemand een naar verhaal over had. En hij was altijd Luke, waar je 'm ook zag, wanneer je 'm ook zag en wat er ook speelde in zijn leven. Ik voel me extreem gelukkig dat ik hem heb gekend. Hij wordt gemist."

Sms'je

Brian vertelde dat hij Luke na zijn overlijden op 4 maart nog een sms'je heeft gestuurd. "Ik wist natuurlijk wel dat hij me niet terug zou sms'en, maar op een bepaalde manier hoop je dat ergens toch, of in ieder geval dat hij dat het meekrijgt. En ik weet dat dat zo is, ik weet dat hij van boven meekijkt met een glimlach op zijn gezicht."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP