Het lijkt er steeds meer op dat André Hazes (27) zijn gezin heeft verlaten voor een andere vrouw. De zanger schreef in zijn Instagram bericht dat hij veel steun had gevonden bij Sarah van Soelen (25). De twee zouden een klik hebben, maar het was tot nu toe bij vriendschap gebleven. Toch zeggen de geruchten heel iets anders. 

Abrupt vertrek

Na een breuk van zo’n drie maanden besloten André en Monique (43) vorig jaar februari tóch weer samen de draad op te pakken. De twee leken gelukkiger dan ooit en als kers op de taart ging de zanger afgelopen december op zijn knieën. Monique leefde op één grote wolk, waar ze tot twee weken geleden op zat. De keuze van André om weg te gaan bij zijn gezin, noemde de blondine in een hartverscheurende post 'abrupt'. 'Ik heb het niet zien aankomen', schreef ze woensdagavond op Instagram.

Article continues after the ad

Bom gebarsten op Bonaire

André deelde op zijn beurt ook een uitgebreide uitleg op Instagram, waarin hij de familie Van Soelen – met in het bijzonder de 25-jarige Sarah – als steun en toeverlaat aanhaalde. Ook vertelde hij dat op Bonaire de 'bom echt gebarsten was', maar verder trad hij niet in detail.

Is André vreemdgegaan?

Inmiddels wordt er gefluisterd dat het helemaal niet bij een vriendschappelijke band is gebleven tussen André en Sarah én heeft een bron onthuld waarom die bom precies gebarsten is op de Nederlandse Antillen. 'Ze sporten bij elkaar in dezelfde sportschool en wonen bij elkaar in de buurt', wordt er geschreven op het Instagramaccount Juicechannel. 'Monique heeft na hun vakantie op Bonaire een tweede telefoon gevonden van André met gesprekken tussen André en Sarah.'

Nóg een gerucht over Sarah van Soelen

Dat is overigens niet het enige wat geschreven wordt over Sarah van Soelen. Ook zou Lars Veldwijk (29) een scheve schaats hebben gereden met de influencer, ten tijde van zijn relatie met Monica Geuze (25). De vermeende ‘nieuwe liefde’ van André zou na een avond stappen in Amsterdam met de voetballer mee naar huis zijn gegaan.

Turbulente relatie

André en de zestien jaar oudere Monique hebben samen een zoontje van vier, Dré. In december deed André Monique nog een groots aanzoek, waarop ze volmondig ‘ja’ zei. Daags na het aanzoek werden de eerste schetsen van Monique’s couture-bruidsjurk al gedeeld en ook de bruiloftsplannen waren al in kannen en kruiken. In februari 2020 kwam het stel weer samen nadat André Monique drie maanden eerder verliet voor presentatrice Bridget Maasland. De tijdelijke breuk vormde de inspiratie voor zijn laatste album Thuis, waarop hij tot in detail over zijn turbulente liefdesleven zingt. Op 10 maart 2021 bevestigden André en Monique hun verbroken verloving.

Bron: Flair | Beeld: Brunopress 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.