De drugssaga continues! De eerste aangepaste serie is een feit: KRO-NCRV schrijft de actrice tijdelijk uit het nieuwe seizoen van ‘SpangaS’ dat nu wordt opgenomen. Grives, die afgelopen weekend met drugs werd opgepakt op het Belgische festival Tomorrowland, is in één klap werkloos.

“De serie SpangaS wordt op dit moment opgenomen en haar rol – zij speelt een gymlerares – krijgt even een nieuwe verhaallijn”, aldus Luuk Ikink in RTL Boulevard. 

Article continues after the ad

Grote hoeveelheden drugs

Imanuelle werd afgelopen weekend betrapt met 100 xtc-pillen, 20 gram cocaïne, 11 gram ketamine, mdma en marihuana op zak. “Met zulke hoeveelheden kan het niet anders dan dat de verdachte de intentie had de drugs te verkopen”, meende het parket, die de Nederlandse zondag arresteerde.

In het Airbnb-appartement van de actrice werden later nóg meer drugs gevonden. “Daar werden nog cocaïne en verschillende soorten synthetische drugs aangetroffen”, bevestigde het parket. Morgen besluit de raadkamer in Antwerpen of ze langer vast blijft zitten in afwachting van haar rechtszaak.

Uit serie geschreven

Voor de makers van de televisieserie Spangas is de arrestatie genoeg reden om Imanuelle voorlopig uit de serie te schrijven. Ze kan immers niet bij de opnames zijn, wat betekent dat haar rol als gymlerares wordt aangepast. “Ze krijgt even een nieuwe verhaallijn”, zo laat een woordvoerder van KRO-NCRV weten.

Inleven voor rol

Imanuelle blijft volhouden dat ze de drugs bij zich had ter voorbereiding op een filmrol. Ze wilde zich op Tomorrowland inleven in het leven als dealer. Maar intussen heeft er nog steeds niemand aangeklopt – een zender of programmamaker – die kan bevestigen dat Grives een drugsdealer zou gaan spelen… En mocht dat uiteindelijk toch de waarheid blijken, dan zal dat haar geen strafvermindering opleveren, zo heeft het Vlaamse Openbaar Ministerie bekendgemaakt.

Wordt vervolgd! 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? 
Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 
Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: ANP