Het wordt dit jaar niet zo uitbundig als alle andere jaren in verband met het coronavirus, maar een feest wordt het sowieso: het Gouden Televizier-Ring Gala. Wie dat mogen presenteren?

Dionne Stax en Frits Sissing.

Jurk 1 of jurk 2?

Stax vroeg meteen haar volgers welke jurk ze op die bijzondere avond moet dragen. 'Ja mensen, het Televizier-Ring Gala dus! Graag weer je mening, maar nu vooraf 😉 Jurk 1 of jurk 2? STEMMEN MAAR! Donderdagavond de uitslag', schrijft ze bij de foto op Instagram.

In plaats van Jan en Rik

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. Zij nemen de honneurs waar voor Jan Smit, die genomineerd is met Beste Zangers, en Rik van de Westelaken, die niet beschikbaar is door Wie Is De Mol?.

Article continues after the ad

Frits is net als Dionne erg enthousiast over deze bijzondere job. 'Net bekend gemaakt. Ik mag Rik van de Westelaken vervangen die ivm Wie is de Mol niet beschikbaar is. Ipv thuis op de bank nu live vanuit Koninklijk Theater Carré. Zin in', schrijft hij bij een foto op social media. 

Live op televisie

De 55e editie van het gala is dit jaar anders dan andere jaren. In verband met de coronamaatregelen zijn alleen de genomineerden in Theater Carré te gast. De prestigieuze televisieprijzen worden donderdag 8 oktober uitgereikt in een live uitzending op NPO 1.

Bron: Instagram Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.