In bad geboren

Op 31 maart werd Youp geboren, zoon van Kim Kötter en Jaap Reesema en broertje van Muck. Kim beviel thuis in een speciaal bad, wat ze een heel bijzondere ervaring vond. Ook bijzonder: de broers hebben samen een eigen Instagram-account! Begin september gaven Kim en Jaap elkaar tijdens een vier dagen durende sprookjesbruiloft in Tirol het jawoord.

Article continues after the ad

 

‘Heel erg trots’

Kort nadat hij in februari tijdens de Olympische Spelen een gouden medaille won op de vijf kilometer, verried Sven Kramer dat er een baby in aantocht was door naar vriendin Naomi van As op de tribune met zijn rechterhand een bollend gebaar voor zijn buik te maken. Sven ontkende later dat hij vader zou worden, maar eind april bevestigde het stel op social media dat Naomi zwanger was. Via dezelfde weg maakten ze de geboorte van hun dochter bekend: ‘Kae Robin Kramer – geboren op 21 oktober 2018. Ze doet het super goed, wij zijn heel erg trots en gelukkig!’

Gescheurde eileider

Op hun eerste date, acht jaar geleden, spraken actrice Fockeline Ouwerkerk en haar Joeri al tegen elkaar uit dat ze een kinderwens hadden! Fockeline vertelde Story hoe ze zich in het café waar ze zaten steeds beroerder ging voelen. Joeri bracht haar naar het ziekenhuis, waar bij de actrice een gescheurde eileider geconstateerd werd. ‘Het bijzondere was dat hij al die tijd bij me bleef. De artsen dachten ook dat we al geruime tijd een relatie hadden, en vroegen ons of we een kinderwens hadden. En zonder dat we dat van elkaar wisten, riepen we beiden: Ja!’ Op 5 oktober lieten Fockeline en Joeri weten dat die kinderwens was vervuld met de geboorte van zoontje Joe.

‘Welkom lieve Johnny’

‘Uiteindelijk wil ik met iemand oud worden, een gezin stichten en alles wat daarbij komt kijken... Om dat aan te durven, moet ik heel erg verliefd zijn.’ En heel erg verliefd werd Johnny de Mol op Anouk van Schie! Anouk, die dochtertje Kiki uit een eerdere relatie heeft, vertelde: ‘Johnny voelt als mijn grote liefde. Als ik denk aan onze toekomst samen, hoop ik dat er misschien ooit nog wel een kleintje bij komt.’ Die wens kwam op 23 april uit. Bij een foto van zijn gezinnetje op Instagram schreef de presentator: ‘Hey kleine vriend! Daar ben je dan... Welkom lieve Johnny!’ Op 5 oktober trouwden Johnny en Anouk in het bijzijn van vrienden en familie in Portugal.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 52 ligt nu in de winkel of lees het verhaal op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram