Vreugde en verdriet

‘Geluk, liefde en kracht. Dat is wat jij ons geeft. Wat zijn wij ontzettend trots en verliefd op jou.’ Dat schreef styliste Chantal Bles bij de eerste foto van haar op 4 juli geboren zoon Josh. Chantal en haar verloofde Robert Doornbos zweefden tussen blijdschap en verdriet. Er waren enorme zorgen om hun bijna driejarige dochtertje Jada. Het meisje moest een ingrijpende operatie ondergaan waarbij een tumor en uitzaaiingen werden weggehaald en daarna een behandeltraject ingaan. ‘Jada is heel sterk en nog steeds zo vrolijk. Wat leren we veel van ons kleine bijzondere meisje,’ liet Chantal op social media weten.

Article continues after the ad

‘Eerst trouwen’

‘Ons meisje is geboren! Welkom lieve Véda Somogyi - 09.09.18’ twitterde Ferri Somogyi dolgelukkig na de geboorte van zijn eerste kindje. De acteur en zijn vriendin Noëlle van Stek zijn sinds maart 2017 samen, en wilden na de geboorte van de baby trouwen. Maar dat plan werd veranderd; op 12 juni gaven Ferri en Noëlle elkaar, in het geheim, het jawoord. ‘Dit was voor nu handiger, met oog op de komst van de baby,’ vertelde Ferri.

En dat is vier

Op 26 oktober maakte Erik van der Hoff bekend voor de vierde keer vader te zijn geworden. Samen met zijn vriendin Maartje Vergeer kreeg de presentator een dochter, die ze Rifka Valentina noemden. Erik heeft ook drie volwassen kinderen met zijn ex-vrouw Daniëlle, van wie hij na 27 jaar huwelijk scheidde.

‘Avontuur’

‘Daar ben je dan, lieve schat. Laat het grote avontuur maar beginnen,’ schreef Airen Mylene 8 maart op Instagram. Haar zoontje Bodhi wordt ook wel de eerste Wie is de Mol?-baby genoemd, omdat Airen en oud-tophockeyspeler Taeke Taekema elkaar in 2015 leerden kennen tijdens hun deelname aan dat programma.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 52 ligt nu in de winkel of lees het verhaal op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram