‘Niet gepland’

Eerder vertelde een zwangere Rose Bertram, de vriendin van Gregory van der Wiel, aan Story: ‘Het is een spannende tijd voor ons allebei. Gregory is superblij en opgewonden. Ik kan niet wachten om Gregory een baby te geven.’ Gregory droomde al langer van een kindje met Rose. ‘Het lijkt me geweldig om het vaderschap aan te gaan.’ Toen Rose in verwachting was, vertelde ze: ‘De baby was niet echt gepland, we hebben gewoon de natuur zijn gang laten gaan.’ Op 24 februari kwam dochter Naleya Rose ter wereld.

Article continues after the ad

Een broertje voor James

In oktober 2017 maakte Chantal Janzen bekend dat zij en echtgenoot Marco Geeratz een jongetje verwachtten en verklaarde ze ook wat er aan haar tweede zwangerschap vooraf ging. ‘Ik ben er een tijd mee bezig geweest. Een aantal jaar geleden moesten onrustige cellen bij mijn baarmoederhals weggehaald worden. Het was toen spannend wat daar uit zou komen qua uitslag. Toen heb ik een aantal jaar gedacht: ik wil dat daar even niets gebeurt.’ Toen zij en Marco eenmaal besloten voor een tweede kindje te gaan, was ze vrijwel meteen in verwachting. Op 29 maart werd Bobby, het broertje van James (9) geboren.

‘Het beste’

Met een foto van bíjna alleen maar een babyoortje kondigde Eva Jinek op Instagram de geboorte van haar zoon aan. ‘Hij is er, het beste dat ons kon overkomen: Pax Valentijn van der Voorn, 6-9-2018.’ De zoon van Eva en haar vriend Dexter werd geboren in het OLVG-ziekenhuis in Amsterdam. Voor Eva kwam een droom uit. Eerder vertelde ze: ‘Ik kan mij niet voorstellen dat ik zal sterven zonder moeder te zijn geweest.’

Spoedkeizersnede

‘Ik ben in verwachting van een prinsesje. En ik vind het leuk dat ik een meisje krijg.’ Lauren Verster verheugde zich enorm op de dochter die ze verwachtte met cameraman Jasper Diepeveen, op wie ze in 2015 verliefd werd en voor wie ze Jort Kelder verliet. Lauren vertelde Story dat Jasper niet wilde trouwen, terwijl zij droomde van een grote bruiloft. Maar: ‘Voor zijn liefde hoef ik het niet te doen. Die heb ik al, net als dat hij me een prachtige dochter gaat geven. Zij verbindt ons voor het leven en eigenlijk is dat net zo belangrijk.’ Na een angstige spoedkeizersnede mochten Lauren en Jasper op 29 januari hun schattige Leentje in de armen houden.

‘Nerveus’

Lodewijk Hoekstra werd voor de derde keer vader. Zijn vriendin Renée beviel op 1 mei van zoontje Mats Olivier. Lodewijk heeft uit zijn huwelijk met Kristel Reijnhout dochter Diese en zoon Mels. Voor Renée is Mats het eerste kindje. De tv-tuinman was erg trots op de manier waarop Renée de bevalling onderging. ‘Ik heb zoveel respect voor haar. Renée was heel nerveus. Logisch, het was haar eerste bevalling. Het duurde twaalf uur. Maar ze deed het fantastisch. Dit geluk is niet in woorden uit te drukken.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 52 ligt nu in de winkel of lees het verhaal op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram