Het tv-programma 5 Uur Show maakt een comeback bij SBS6. Het is nog niet bekend wie de presentator wordt van de nieuwe versie van de show die van 1989 tot 1998 op RTL4 was te zien met Viola Holt en Catherine Keyl.

De nieuwe 5 Uur Show bespreekt dagelijks de gebeurtenissen van de dag en besteedt ruim aandacht aan achtergrondverhalen en amusement, maatschappelijke thema's en persoonlijke verhalen. Ook passeren films en series, mode en lifestyle, natuur en wetenschap de revue. Hiermee gaat SBS6 de concurrentie aan met RTL, dat al een tijdje het vergelijkbare 5 Uur Live met Daphne Bunskoek uitzendt.

Article continues after the ad

Ontspannen

5 Uur Show wordt gesponsord door de Goede Doelen Loterijen. 'Bij dit doordeweekse programma kun je ontspannen en je laten bijpraten', zegt SBS6 zendermanager René Oosterman. 'SBS6 en de Nationale Postcode Loterij werken op dit moment al naar volle tevredenheid samen voor diverse andere programma’s waaronder Postcode Loterij Miljoenenjacht en Lingo, dus we zijn heel blij om 5 Uur Show hieraan toe te voegen.'

Het nieuwe programma is vanaf maandag 31 augustus te zien bij SBS6.

Bron & beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.