Waar Facebook vooral bedoeld is om die oude ooms en tantes op de hoogte te houden van al je bezigheden, is Instagram the place to be om je favoriete BN'ers en celebs te stalken. Gelukkig weten zij dat ook en kunnen ze het niet laten om hilarische content te maken. Wij rangschikten de allerleukste!

10. Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Vóór Instagram was Gaby Blaaser gewoon een doodnormale actrice en deed ze hier en daar wat presentatieklusjes, maar deze Bachelorette heeft pas echt naam gemaakt via Instagram. Kijk, we hadden haar met al haar sexy plaatjes (waar menig mannenhart sneller van gaat kloppen) hoger in dit lijstje kunnen plaatsen, maar na alle drama tussen haar en de mannen lijkt deze Instagram-babe een beetje genoeg te hebben van 'the Gram'. Hopelijk waait het over en durft ze zich - met of zonder haar nieuwe liefde - snel weer te tonen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌹

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on

9. Bram Krikke (@bram.krikke)

Wie dacht dat Bram Krikke alleen een gezicht had voor de radio volgt hem duidelijk nog niet op Instagram. Deze hilarische influencer met zijn nogal opvallende snor photoshopt niet alleen zichzelf op de raarste plaatsen, maar ook anderen zijn het slachtoffer van zijn wilde plannen. Zo houdt Justin Bieber de wacht terwijl Bram staat te zeiken bij een boom; shopt hij samen met Kylie Jenner bij Zeeman en wordt hij belachelijk gemaakt door onze vriendelijke reus Martien Meiland. Nouja, zo zie je maar... niet alles geloven wat je ziet.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love hiken. Hoe is jouw vakantie? 👀

A post shared by Bram Krikke (@bram.krikke) on

8. Fred van Leer (@fredvanleer)

"JAA DAG SCHAT!" Fred van Leer is zowel in het echte leven als op zijn Instagram helemaal zichzelf. Of we hem nu zien in de leukste outfits, meeleven terwijl hij in zijn eentje in het ziekenhuis ligt of dat hij nu een grappige viral video of quote plaatst: met Fred heb je altijd dikke pret. Het onderstaande kiekje dat alles te maken heeft met Freds nieuwe show kunnen we je daarom niet onthouden.

Article continues after the ad

7. Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

Chantal Janzen presenteert het ene programma na het ander en is de ster van RTL. Maar als je op haar Instagram kijkt, zie je vooral de vrouw achter al dat succes: de moeder, de echtgenoot en de trouwe collega. Als we met iemand direct vrienden willen worden na het zien van haar feed dan is zij het wel. Of we worden gewoon de oppasser van haar ontzettend schattige kinderen Bobby en James (en vergeet de knappe stiefzoon Zion niet!). 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Broertjes❤️ En Bob at pizza. En spaghetti.

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

6. Connie Witteman (@Conniespower)

Instagram is allang niet meer alleen voor de jongere generatie. Als iemand dat bewijst, is het de 69-jarige Connie Witteman wel. In korte tijd heeft deze zangeres met haar inkijkjes in haar leven en bijzondere wijsheden al meer dan 72.000 volgers aan zich weten te binden. Daarvoor haalt ze dan ook alles uit de kast: eind 2019 gaf ze aan dat ze minstens 6 uur per dag (!) besteed aan het plaatsen van foto's of video's en het beantwoorden van berichtjes van fans. Nou, daar moet je wel de tijd voor hebben.  

5. Bas Smit (en Nicolette van Dam) (@bassmit)

Nicolette van Dam en Bas Smit kregen er onlangs nog flink van langs vanwege een post op Instagram, maar speciaal voor dit artikel willen we wel een oogje toeknijpen. Als er één stel namelijk 'couple goals' is op social media, dan zijn zij het wel. Vooral Bas Smit heeft door Instagram pas echt naam voor zichzelf gemaakt en logischerwijs is de meest Ge-googlede vraag dan ook 'Wat doet Bas Smit nu eigenlijk?' Tja, dat weten wij ook niet behalve een beetje flesjes poppen met Bachelorette Niek, in slaap vallen met zijn hand op zijn gezicht (om vervolgens te verbranden) en voor een gek dansje is hij ook wel te porren.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Whahaha ff zuur in slaap gevallen, maar Nic zegt dat je t amper ziet 😂😂😂

A post shared by Bas Smit (@bassmit) on


Er lijkt voor dit stel geen Dance Dance Dance-ervaring in te zitten, als we op de onderstaande beelden moeten afgaan.

4. Miljuschka Witzenhausen (@miljuschka)

Bas Smit, Fred van Leer en Bram Krikke bezorgen ons misschien een grote glimlach op ons gezicht, maar Miljuschka plaatsen we in dit rijtje voor een hele andere reden. Deze voedselkoningin strijdt namelijk om bodypositivity en dat straalt ze op elke foto weer uit. Of ze nu met al haar rolletjes naakt gaat, zich laat gaan in bikini of gewoon volledig gekleed is: het leven lijkt wel een feest op de Instagram-pagina van deze RTL Boulevard-deskundige. Als haar selfies nog niet voldoende voor je zijn, kun je ook even wegsmelten met al die heerlijke etensfoto's. HONGER!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoy the sun today🌞 #welsmerenhè #vrouwmagazine #heethè

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on

3. Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

We kunnen natuurlijk in dit rijtje alleen maar mensen neerzetten die al een succesvolle carrière hadden en nu een redelijk lopend Instagram-account, maar we kunnen het ook eens omdraaien: een influencer met een succesvolle tv-carrière. Automatisch komen we dan uit bij Expeditie Robinson en Temptation Island VIPS-presentator Kaj Gorgels. Met zijn typetjes is geen dag hetzelfde op the gram! We beloven je: Kaj is een verademing tussen de serieuze berichten op je Instagram-tijdlijn (zelfs voor mensen buiten zijn doelgroep als zijn knappe vriendin Jessie Jazz Vuijk even voorbijkomt).

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let niet zo op elkaar..

A post shared by Kaj Gorgels (@kajstypetjes) on

2. Carly Wijs (@wijscarly)

Zet je moeder of oma op Instagram en haar tijdlijn ziet er misschien net zo uit als die van Carly Wijs. Maar aangezien deze actrice wat verder van je afstaat, hoef je je er niet voor te schamen! Wat zeggen we: het is stiekem hilarisch! Zie jij iemand anders een video plaatsen terwijl degene niest met de hashtag #omdatjeallesmoetdelenopinsta? Nou, die hashtag neemt ze over het algemeen heel letterlijk. Dan ligt ze weer met een washandje op haar voorhoofd op bed, geeft ze je de beste hairflip die je ooit hebt gezien en tot slot heeft ook zij het over haar vetrollen. Niet wijs, maar GE-WEL-DIG!

De nies mag natuurlijk niet ontbreken! Voel je je neus nu al kriebelen?

1. Paul de Leeuw (@pauldeleeuw)

Er kan natuurlijk maar één iemand op nummer 1 staan en die moet dan wel van hele goeden huize komen. We hebben er even over getwijfeld, maar iemand die letterlijk alles uit de kast haalt - als zichzelf of als één van zijn hilarische typetje - verdient die eer. We hebben het natuurlijk over Paul de Leeuw. Deze 58-jarige vermaakt zijn 145.000 volgers (waar wij uiteraard bij horen) regelmatig met een hilarische video of leuke foto. Wat denk je bijvoorbeeld van zijn heerlijke typetje Invluenzaaa met wie hij zelfs in een Battle belandde met Chantals Selfy? Wij houden er van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

invluuuenza ❤️❤️hat het gisteruh heel niet cool

A post shared by paul de leeuw (@pauldeleeuw) on

Bron: Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.