YouTube-ster en zangeres Davina Michelle was de muzikale sensatie van 2018. En ze mag het jaar goed afsluiten, want Davina staat in het voorprogramma van zangeres P!nk op 11 augustus in Den Haag.

Dat kreeg de 23-jarige ster, die doorbrak met haar deelname aan het programma Beste Zangers, vrijdagavond te horen tijdens een uitzending van RTL Late Night.

Article continues after the ad

Verrast

Aan tafel met Twan Huys blikte Davina terug op het afgelopen jaar. Ook kwam haar grote droom aan bod: optreden met zangeres P!nk, van wie ze het nummer What About Us coverde en daarmee niet alleen bekend werd, maar zelfs een persoonlijk compliment kreeg van P!nk. "Heeft er toch iemand geprobeerd het voor elkaar te krijgen? Je hebt nog niks gehoord?" vroeg Huys. Davina gaf aan inderdaad niets te hebben gehoord, waarop Huys antwoordde: "Ik heb een kleine verrassing voor je, wij hebben vandaag te horen gekregen van Mojo dat jij op 11 augustus in het voorprogramma op het Malieveld staat bij P!nk."

Het nieuws kwam als een grote verrassing voor Davina. "Ik zit helemaal te trillen jongen. Wat vet!" klonk de reactie van de jonge zangeres. "Ik vind het fantastisch!"

Concert P!nk

Davina Michelle staat in het voorprogramma van P!nk's Beautiful Trauma World Tour, die afgelopen maart is begonnen. Op 16 juni 2019 komt de zangeres naar Nederland waar ze zal optreden in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Op 11 augustus komt ze terug voor een grote show in Den Haag.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: AVROTROS