David Beckham blijft zijn kinderen op de mond kussen en legt de kritiek die hij daarop krijgt naast zich neer. David begrijpt niets van de negatieve reacties die hij kreeg na het posten van een foto waarop te zien is hoe hij zijn vijfjarige dochter Harper een kus op de mond geeft.

Lees ook: Fantastisch nieuws voor Victoria Beckham

Liefhebbend

''Ik kus al mijn kinderen op de lippen, behalve de oudste, Brooklyn. Die in inmiddels achttien en zou het misschien een beetje raar vinden. Ik ben nu eenmaal heel liefhebbend naar de de kinderen toe'', zegt David tegen The Sun.

Kritiek

Eerder kreeg zijn vrouw Victoria Beckham kritiek over haar heen na het plaatsen van soortgelijke kusfoto's. Samen hebben ze vier kinderen: Brooklyn (18), Romeo (14) en Cruz (12) en Harper (5). David: "We willen onze kinderen onze liefde tonen. We beschermen hen, passen op ze en steunen hen. Het is hoe Victoria en ik zijn grootgebracht en hoe we omgaan onze eigen kinderen."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders