David Beckham blijft zijn kinderen op de mond kussen en legt de kritiek die hij daarop krijgt naast zich neer. David begrijpt niets van de negatieve reacties die hij kreeg na het posten van een foto waarop te zien is hoe hij zijn vijfjarige dochter Harper een kus op de mond geeft.

Lees ook: Fantastisch nieuws voor Victoria Beckham

Liefhebbend

''Ik kus al mijn kinderen op de lippen, behalve de oudste, Brooklyn. Die in inmiddels achttien en zou het misschien een beetje raar vinden. Ik ben nu eenmaal heel liefhebbend naar de de kinderen toe'', zegt David tegen The Sun.

Article continues after the ad

Kritiek

Eerder kreeg zijn vrouw Victoria Beckham kritiek over haar heen na het plaatsen van soortgelijke kusfoto's. Samen hebben ze vier kinderen: Brooklyn (18), Romeo (14) en Cruz (12) en Harper (5). David: "We willen onze kinderen onze liefde tonen. We beschermen hen, passen op ze en steunen hen. Het is hoe Victoria en ik zijn grootgebracht en hoe we omgaan onze eigen kinderen."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
(ANP)