Dave Roelvink (26) ziet het leven door een roze bril sinds hij samen is met zijn jeugdliefde Jazzlyn. Zijn vriendin is vandaag jarig en deze gelegenheid grijpt de dj aan om haar eens flink in het zonnetje te zetten.

Het kiekje is gemaakt op een bijzonder moment. 'Fotootje van de eerste keer dat ik je weer in mijn armen had na 6 jaar ❤️', aldus Dave. Volgens hem zegt zijn gezicht genoeg. En als we kijken naar die grote grijns, dan zegt een beeld inderdaad meer dan duizend woorden. 'Gefelicteerd Arie ben blij dat je weer terug bent in mijn leven. Love u ❤️😘.'

Article continues after the ad

George Michael

Hoewel de post om zijn vriendin gaat, hebben zijn volgers het vooral over Dave zelf. 'George Michael is alive!', reageert een volger onder de foto. Daarbij krijgt ze veel bijval. 'Daar moest ik dus ook aan denken😂' en 'wilde ik net zeggen', is onder meer te lezen.

Opnieuw verliefd

Dave is weer samen met zijn jeugdliefde Jazzlyn. Ze waren twee jaar een setje, maar in 2015 bleek de koek op te zijn tussen de twee. Nu hebben ze elkaar weer helemaal gevonden. 'De wonderen zijn de wereld nog niet uit', vertelde hij destijds. 'Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten.'

Samenwonen

En de twee hebben onlangs een grote beslissing gemaakt: ze gaan samenwonen! Jazzlyn komt 'lekker bij hem wonen', zo was te zien in de Instagram Stories van de dj. 'Het is eindelijk zover', jubelde Dave dan ook enthousiast in de beelden.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.