Dave Roelvink vindt de verscherpte coronamaatregelen een bittere pil. 'Mijn hele inkomen is weg en dat zie ik niet meer goedkomen binnen een of een half jaar,' laat hij weten aan RTL Boulevard. 'Je gaat wel serieus nadenken, misschien moet ik wel een carrièreswitch maken,' zegt Dave, die dinsdag nog een filmpje deelde op zijn Instagram-account waarin wordt opgeroepen tot een opstand tegen de coronarichtlijnen van de overheid.

Ook Wolter Kroes laat weten de gedeeltelijke lockdown te voelen in zijn portemonnee. 'De buffer die je hebt moet je nu gebruiken voor je dagelijkse dingen,' vertelt hij tijdens de uitzending.

Musicals

Musicalactrice Bettina Holwerda is gefrustreerd over de nieuwe maatregelen. 'Waarom mogen de kerken wel open en moeten de theaters dicht?' vraagt ze zich af. Haar musicalcollega Fred Boot, producent van Soldaat van Oranje, baalt ook van het uitstellen van veel voorstellingen. 'Dit is diep triest voor ons allemaal,' zegt de producent die eerder nog de langstlopende musical van Nederland moest stilleggen door coronabesmettingen bij de cast. 'Deze mededelingen komen keihard aan.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.