Dave Roelvink verwelkomde in oktober zijn eerste kindje, zoontje Dean. Nu de realityster zelf vader is geworden, begrijpt hij beter de zorgen die zijn ouders vroeger hadden. In een gesprek vertelt hij hier dan ook openhartig over. 

Dave vertelt in een gesprek met De Telegraaf over zijn zorgen en opvoedstijl. 

Losbol

Zo laat de realityster weten dat hij zijn excuses heeft aangeboden aan zijn ouders voor zijn gedrag in het verleden. 'Nu snap ik wel wat mijn ouders met mij hebben meegemaakt, ik ben natuurlijk een losbol eerste klas geweest.'

Kwetsbaar

Nu Dave zelf vader is, merkt hij dat hij een stuk kwetsbaarder geworden is. 'Ik begrijp nu pas hoe mijn moeder zich gevoeld moet hebben als ik om 5.00 uur in de morgen nog niet thuis was en met mijn vrienden lam op het Leidseplein stond, als we met politie links en rechts te maken hadden. Ik hou mijn hart vast voor die kleine', vertelt Roelvink eerlijk. 'Kleine kinderen kleine zorgen, grote kinderen grote zorgen. Ik heb ook tegen mijn ouders gezegd: 'Sorry! Ik snap jullie nu!'', aldus Dave.

Article continues after the ad

Opvoeding

Ook vertelt de realityster over zijn opvoedstijl. Iets waarin hij meer op zijn moeder, dan op zijn vader lijkt. 'Ik ben eerder overbezorgd, net als mijn moeder. Mijn vriendin denkt dan: heb je hem weer. Als ze op visite gaat bij iemand zeg ik: 'Doe voorzichtig, geef hem niet aan kleine kinderen, straks laten ze hem vallen. Heeft hij genoeg kleding aan?' Continu zit ik in de controle, ik ken dat van mijn moeder.'

Tweede kans

Dave laat ook weten dat zijn bekende vader Dries regelmatig over de vloer komt. 'M'n vader is een hele lieve opa voor Dean. Hij verwijt zichzelf vaak dat hij er in onze jeugd niet geweest is door zijn carrière en daardoor veel bij mijn moeder en oma heeft neergelegd. In mijn beleving was hij er op belangrijke momenten altijd, maar je merkt dat hij nu zijn tweede kans pakt', aldus de kersverse vader. 

Bron: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.