Dave Roelvink paleisje

Dave Roelvink heeft een huis gekocht samen met zijn vriendin Julia Mekkes. Het appartement waarin ze woonden in Landsmeer, zou te klein worden met hun hondje Klaas erbij, dus was het tijd om wat ruimer te gaan wonen. Doelen de twee soms op een gezinsuitbreiding?

Dave als Julia plaatsen allebei dezelfde foto op hun Instagram. “We hebben een nieuw paleisje gekocht”, schrijft Dave erbij. “Nou ja, dat moet het worden”, voegt hij er lachend aan toe.

Article continues after the ad

Klussen met Dave & Julia

Julia schrijft bij haar foto dat ze samen met haar grote liefde een ‘echt grote mensenhuis heeft gekocht’ en dat ze ons de komende weken meenemen in hun verbouwavonturen. Zou er een nieuw tv-programma komen, Klussen met Dave & Julia? Of gaan de twee soms de verbouwing vloggen?

100% bier

JayJay Boske zegt alvast dat hij niet wil helpen met klussen. “Zorg je wel dat je 100% niet gaat klussen! Mocht je hulp nodig hebben? Bel mij dan 200% niet! Mocht het af zijn? Dan kom ik 100% bier drinken!”

En Kaj Gorgels heeft niet zoveel vertrouwen in de klus-skills van zijn maatje. “Als jij een Ikea-kast in elkaar moet zetten, staat er aan het eind van de dag een pooltafel. Dat is best knap, daar niet van, maar ik zou je mijn meterkast nog niet laten behangen!”

Verder denken sommige volgers van het stel dat Julia binnenkort zwanger raakt. “Voel gezinsuitbreiding opkomen”, reageert iemand. En een andere volger reageert: “OMG, nu nog een kindje erbij, perfect!”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: ANP