Dave Roelvink Boxing Influencers

Het hoofdgevecht van de avond in Boxing Influencers vindt vanavond plaats tussen Dave Roelvink en RUMAG-presentator René Watzema. Dave laat in zijn verhaal op Instagram weten dat zijn hond Klaas helemaal klaar is voor de wedstrijd. 

Dave vecht vanavond tegen Rumag-presentator René Watzema. Hun staredown in september verliep soepel, maar het belooft alsnog een spannende wedstrijd te worden. "Klaas is klaar voor morgen", schrijft Dave bij de foto van zijn hond Klaas op zijn Instagram-story. Klaas heeft zo'n typisch boksbadjas aan en bokshandschoenen om zijn nek.

Staredown

Eerder plaatste Dave een filmpje van zijn zogenoemde 'staredown' met René op Instagram. "Ik kan niet wachten", schreef hij erbij.

Article continues after the ad

Maar een staredown gaat niet altijd goed, bewijzen Harrie Snijders en Danicio Codfried. Harrie, die je misschien kent als 'Harrie de Hengst' uit Ex on the Beach, kreeg een kopstoot van Temptation Island-verleider Danicio. De twee gingen daarna met elkaar op de vuist, maar werden al snel uit elkaar gehaald. Vanavond kunnen ze het letterlijk met elkaar uitvechten.

De aftermovie van hun staredown vind je op het Instagram-account van Danicio. Hij geeft er zelfs een korte samenvatting van het voorval bij. "Wij kwamen beiden op, gingen elkaar uitdagen. Neus tegen neus. Hij maakte een kus beweging en daardoor reageerde ik met een kopstoot", aldus Danicio.

Laura vs. Lena

Ook Laura Ponticorvo en Lena van Ex on the Beach staan vanavond tegenover elkaar in de ring. "Ik heb zo ontzettend veel liefde voor het boksen ontwikkeld, dat ik echt sta te springen om vanavond de ring in te gaan!", schrijft Laura bij haar foto op Instagram. Eerder stond de YouTuber in de ring van het tv-programma Boxing Stars, waar ze de strijd verloor van Jessie Jazz Vuijk.

Grote praatjes

En dan heb je nog het gevecht tussen Sidney Bout en Jaimy Dorenbosch, allebei bekend van Temptation Island. Ze hebben alle twee grote praatjes en zijn ervan overtuigd om elkaar helemaal te 'slopen' in de ring, maar wie dat ook daadwerkelijk lukt, zie je vanavond. Vanaf 21:00 uur kun je de wedstrijd live meekijken op Spike TV.

Bron: VIVA | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.