Dave Roelvink poseert halfnaakt naast een bushalte voor zijn nieuwe onderbroekenlijn Double R.

‘Wat denk je OV-chip vergeten…?’, Vraagt Dave voor de grap aan zijn volgers op Instagram. Op de foto staat hij halfnaakt onder een paraplu in de verte te turen. In het bushokje naast hem hangt een poster ter promotie van zijn nieuwe DAVE & DONNY onderbroeken collectie. 

Article continues after the ad

Kledinglijn

De broers Dave en Donny zijn niemand minder dan Amsterdams bekendste broers. De twee lanceren een kledinglijn genaamd Double R. Hun kleding, bestaande uit vesten, broeken, sokken, shirts en - jawel - onderbroeken, is vanaf 27 februari te koop bij de Lidl. "Het is voor mannen, maar vrouwen kunnen het in principe ook wel dragen", vertelt Donny aan RTL Boulevard. "We hebben er lang aan gewerkt", vult Dave aan. De twee zijn dan ook erg trots op het resultaat. "Bovendien is het voor een hele betaalbare prijs. Iedereen in Nederland kan het kopen, denk ik."

De twee jongens hebben zich flink beziggehouden met het ontwerpen van de kleding. "We zijn overal bij geweest. We hebben alles naar onze zin gemaakt. Het logo, de kleding", vertelt Dave.

Limited edition

Mochten de zaken goed gaan, hebben de twee al een vervolgplan. Daarvoor kijken ze dan wel een beetje af bij hun vader, Dries (61), die bekend staat om zijn gele onderbroek. "Als het echt heel goed gaat, gaan we een gele limited edition uitbrengen."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat denk je OV-chip vergeten... #watzittenzelekkerhe

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard & Instagram | Beeld: