Realityster Dave Roelvink wilde maandagavond op het concert van zijn vader Dries in Paradiso geen interviews geven omdat hij gedronken had. Dit terwijl hij twee weken geleden na een dronkemansrit door Amsterdam beloofde voorlopig geen alcohol meer aan te raken.

Dat stelt RTL Boulevard dinsdag. De manager van Dave kon dinsdagavond geen commentaar geven op het nieuws. Dave zelf meldt op Instagram dat hij iedereen netjes te woord heeft gestaan.

Article continues after the ad

Aangehouden

De 24-jarige zoon van Dries werd twee weken geleden aangehouden door de politie omdat hij met drank op veel te hard reed. Hij reed 180 kilometer per uur op een plek waar de maximumsnelheid 100 kilometer per uur was. Hj bleek 2,5 keer de toegestane hoeveelheid drank op te hebben. In eerste instantie zei Dave 'dat het allemaal wel meeviel', maar naderhand erkende hij dat hij de fout in was gegaan.

Grapjes maken

Het SBS-gezicht beloofde een paar dagen later een cursus over alcoholgebruik te gaan volgen en voorlopig “geen druppel meer te drinken” omdat hij spijt had van zijn hufterige rijgedrag. Op het podium, tijdens het concert van zijn vader, maakte Dave ook nog een 'grapje' over zijn levensgevaarlijke dronken gestunt. 'Ik ben een slechte prater, ik ben beter in autorijden', lachte de realityster.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders