Dave Roelvink cadeau

Dave Roelvink en Julia Mekkes zijn niet meer samen. Dat heeft de realityster tegenover Story bevestigd.

De geruchtenmolen draait sinds gisteren op volle toeren. Dave volgt Julia ineens niet meer op Instagram, en heeft ook alle foto's met haar verwijderd. De geruchten werden nog hardnekkiger toen zijn vriendin niet aanwezig was bij Dave's bokswedstrijd van Boxing Influencers. Vandaag heeft Julia, die werkt als strafrechtadvocaat, ook alle kiekjes met hem verwijderd.

Over en uit

En nu is de kogel door de kerk: na een relatie van drie jaar is het inderdaad over en uit, laat Dave aan Story weten. Over de reden van de breuk laat hij niks los. 

Verklaring van Julia

Julia reageert via Instagram op het verdrietige nieuws. 'Ik ben intens verdrietig dat we uit elkaar zijn en ben ruim 3 jaar heel goed voor Dave geweest en hij voor mij,' schrijft ze. 'Helaas werkte het niet meer tussen ons en hebben we een punt achter onze relatie moeten zetten.' De brunette vindt het 'onwijs pijnlijk' om allerlei dingen te lezen waar ze zich niet in kan vinden. Ze benadrukt dat ze Dave niet heeft 'verlaten' en er geen ander in het spel is. Tot slot bedankt ze de fans. 'Ik wil jullie nog even bedanken voor alle lieve berichten die ik dag in dag uit van jullie heb ontvangen tijdens mijn relatie met Dave, dat heeft mij altijd heel goed gedaan.'

Article continues after the ad

Koophuis

De timing van de breuk is niet echt handig; de twee kochten in juli samen een huis, dat ze op dit moment grondig aan het verbouwen zijn. Ook hebben ze samen een hond, Klaas, die deze maand een jaar werd.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.