Zaterdagmiddag moesten Dave en Donny Roelvink afscheid nemen van hun oma Dien, die afgelopen week op 90-jarige leeftijd overleed. Tijdens de plechtigheid bracht de familie Roelvink een eerbetoon aan Dien.

Meer dan 200 vrienden en familieleden namen zaterdagmiddag afscheid van Dien. Op Instagram deelde Dave een video waarin we kunnen zien dat hij het glas heft voor zijn oma. 

Article continues after the ad

'Proost!'

'Ik ben het meest dierbare in mijn leven verloren, maar het geeft zoveel steun om te zien hoeveel mensen hier zijn, die van haar houden,' zei Dave in het bijzijn van alle aanwezigen. 'Daarom wil ik graag een toost uitbrengen op oma, en dat gaan we dus doen. Jongens, op Dien!'

'Oma, bedankt!'

Na het overlijden van Dien plaatste Dave een emotioneel bericht op Instagram. Zo noemde hij haar 'de allerliefste vrouw' in zijn leven. 'Oma bedankt voor alle liefde. Ik zal voor altijd van je houden en kan me nu nog niet inbeelden hoe een leven zonder jou is.' Donny Roelvink plaatste een video en een foto waarop te zien is dat hij met zijn oma danst en knuffelt. 'Jij was alles voor mij. Jij hebt mij groot gebracht. Je was mijn tweede moeder. De liefde van mijn leven is er niet meer. Geen tranen genoeg die dit kunnen verwerken. Oma, ik houd van jou voor altijd', schreef Donny.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders