Al ruim drie maanden praten Dave en Donny Roelvink niet met elkaar. Vader Dries had genoeg van die almaar voortdurende broedervete en hoopte de twee met kerst om tafel te krijgen, zo vertelde de zanger in Story. Maar dat gaat helaas niet lukken.

De broertjes Roelvink gaan de strijdbijl voorlopig nog niet begraven. Dries vertelt in de Shownieuws Podcast dat Dave en Donny het 'geforceerd' zouden vinden om dat voor de kerstdagen te doen.

Article continues after the ad

Forceren

Waarom de jongens ruzie met elkaar hebben, is niet bekend. 'Het is nog niet goed tussen de jongens', vertelt Dries. 'Die zeggen allebei: 'Pa, even wachten, til het over de feestdagen heen, anders is het zo geforceerd'.' Aan Story vertelde de zanger nog over de ruzie: ‘Volgens mij komt het omdat ze allebei een deal hebben met een fitnessgoeroe, die grote concurrenten zijn van elkaar. Je kunt ze met Ajax en Feyenoord vergelijken. Het is Amsterdam tegen Rotterdam, bij wijze van spreken. En hun aanhangers en volgers op social media zijn al net zo fanatiek.’ 

Eerste kerstdag

Daarom heeft de zanger op eerste kerstdag zijn 26-jarige zoon Dave uitgenodigd. Op tweede kerstdag gaat hij vervolgens op bezoek bij de 22-jarige Donny.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.