Het zit Rachel Hazes niet bepaald mee de laatste tijd: haar relatie met Mike is op de klippen gelopen, ze heeft geen contact met dochter Roxeanne en nu verliest ze ook nog eens een rechtszaak.

Een zaak die ze had aangespannen tegen haar toenmalige beste vriendin (en zakelijk rechterhand) Marieke van Beek.

Gedoe over geld

De reden: een vervelende geldkwestie tussen de twee. Wat is er precies gebeurd? Rachel kocht voor Marieke in 2016 een woning in Vinkeveen, zij zou dat vervolgens gaan huren voor 1450 euro per maand. Daar bovenop gaf Rachel ook nog eens een contante lening van 9000 euro. Zo is het verhaal.

Geen huur betalen

Inmiddels huurt Marieke dus al zo'n vier jaar het huis van Rachel. Maar naar verluidt zou Marieke al een poos geen huur meer betalen, dus de schuld is nu behoorlijk groot. Toch heeft Rachel volgens de rechter geen recht op het geld, waarom is niet bekend. 

Article continues after the ad

In beroep

Rachel is niet blij met de uitspraak en gaat in hoger beroep. Zo laar haar advocaat aan Shownieuws weten. 'Een kort geding is een snelle, maar tegelijkertijd nogal vluchtige rechtsgang. Dit brengt beperkingen met zich mee zeker bij zaken waarbij sprake is van een gecompliceerde voorgeschiedenis. De voorzieningenrechter achtte deze kort geding procedure te gecompliceerd om een oordeel te geven over de gestelde betalingsachterstanden. Rachel Hazes zal in hoger beroep gaan of een bodemprocedure starten, om in ieder geval op dit punt een heldere uitspraak te verkrijgen.'

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.