Het nieuwe jaar begon erg verdrietig voor Daphne Deckers, toen vorige maand haar 77-jarige vader kwam te overlijden. Ook vandaag is het gemis weer erg groot, zo laat de presentatrice via Instagram weten.

Carnaval

Vandaag is het namelijk precies 55 jaar geleden dat de ouders van Daphne elkaar voor het eerst leerden kennen. De twee zijn geboren en getogen in het zuiden van Limburg, waardoor het jaarlijkse Carnaval natuurlijk uitgebreid gevierd werd.

Gemis

Nu er ook op dit moment volop feest gevierd wordt in Limburg en Brabant, denkt Daphne vooral deze dagen extra veel aan haar vader. 'Vandaag is het 55 jaar geleden dat mijn ouders elkaar in 1963 tijdens Carnaval in Maastricht leerden kennen. Dit is de eerste Carnaval zonder mijn vader.'

 

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphne_deckers) op

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders