Daphne Deckers heeft een bizar weekend achter de rug. Ze belandde in het ziekenhuis en moest halsoverkop onder het mes. De actrice en schrijfster is inmiddels weer thuis en geeft een gezondheidsupdate. 

Daphne werd vrijdagnacht met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Bij de schrijfster werd een acute blindedarmontsteking vastgesteld. Ze moest daarom direct onder het mes. 'Hoe is jullie weekend? Dat van mij was... tamelijk bizar', schreef Daphne op Instagram. 'Ik ben vrijdagnacht opgenomen in het ziekenhuis omdat ik ongelooflijk veel pijn in mijn buik had gekregen. Zaterdagochtend werd vastgesteld dat ik een acute blindedarmontsteking had en meteen geopereerd moest worden.'

Article continues after the ad

Behoorlijk gammel

De blondine is weer thuis maar voelt zich nog 'behoorlijk gammel' na de onverwachte operatie. Ook voelt ze zich dankbaar. Daphne bedankt de medewerkers van het ziekenhuis. 'Ziekenhuizen staan onder hoogspanning deze dagen, maar de mensen in de zorg buffelen almaar door, dat is toch eigenlijk heel bijzonder!' Ook is ze heel blij met alle lieve berichten en bloemen die ze heeft mogen ontvangen. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.