Daphne Bunskoek is al bijna twaalf jaar gelukkig met Wessel van Diepen. Ondanks dat ze haar privéleven zoveel mogelijk uit de media wil houden, doet ze toch een boekje open over haar relatie.   

Lees ook: 

Fijne relatie

De brunette heeft naar eigen zeggen een heel fijne relatie met haar vriend. "Hij is ook echt een man die 's ochtends gewoon zegt: 'Kom, we gaan wakeboarden op de Vinkeveense plassen.' Fantastisch toch?", zegt de BN'er in gesprek met Zus. 

Article continues after the ad

Financieel onafhankelijk

Financieel heeft Daphne niks te klagen, mede door het vermogen van Wessel. Hij is onder meer medeoprichter van Radio 538 en bedacht L.A. Style, Alice Deejay en de Vengaboys. Toch zorgt de presentatrice ervoor dat ze niet afhankelijk van hem is. "Ik ga er in principe altijd vanuit dat ik in mijn leven voor mijzelf moet kunnen zorgen", zegt ze in gesprek met Zus. 

Geen kinderen

Daphne en Wessel hebben er bewust voor gekozen om samen geen kinderen te krijgen. Wel zorgen ze samen voor Wessels dochter India, die hij samen met Irene van der Laar kreeg. "We zijn dus wel een gezin, maar ik kan in principe zo twee weken in mijn eentje gaan reizen."

Beeld: Peter Smulders. Bron: Nu.nl