Voor veel mensen geldt het aantal bedpartners als een privékwestie, maar tv-kok Hugo Kennis (35) wilde dat juist doorbreken door er wél open over te zijn. En nu deelt ook Daphne Bunskoek (47) met hoeveel mannen ze van bil is gegaan.

Hugo bekende in De Beste Vrienden Podcast dat hij meer dan 400 bedpartners heeft gehad. Een behoorlijk aantal, geeft hij ook zelf toe. Met zijn bekentenis is hij open over een onderwerp waar veel mensen geheimzinnig over doen. De tv-kok schroomde dan ook niet om naar het aantal bedpartners van Daphne Bunskoek te vragen, die te gast was in de podcast die hij maakt met Thomas Cammaert.

Article continues after the ad

Achttien bedpartners

Daphne blijkt bij lange na niet te kunnen tippen aan Hugo: de presentatrice heeft met achttien mannen de lakens gedeeld. En nooit meer dan één tegelijk. Thomas vroeg daarop hoe lang ze al samen is met haar vriend Wessel van Diepen. 'Al zeventien jaar. En daarvoor een keer drie en twee en één en dan nog een paar losse. Dat was het dan', zegt ze in de podcast. Haar bekendste bedpartner is zonder twijfel Jeroen Pauw, met wie ze een paar jaar een relatie had.

Lage score (vindt Hugo)

Hugo vindt Daphne's score 'wat aan de lage kant'. Thomas is het daar niet mee eens: 'Je weet ook heel goed wat je wel en vooral niet wil, toch? Met achttien mensen.' Dat beaamt de presentatrice. 'Als ik er 200 had gehad, dan had ik het ook gezegd hoor.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.